1. |
Ястребов К. Ю. Ефективність використання зерна сої і ріпаку різних технологій підготовки в раціонах курчат-бройлерів : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / К. Ю. Ястребов; Нац. аграр. ун-т. - К., 1998. - 18 c. - укp. - рус.Дисертацію присвячено вивченню ефективності використання в годівлі курчат-бройлерів екструдованого і мікронізованого зерна сої та мікронізованого зерна ріпаку, а також впливу теплової обробки в барокамері, при екструзії та мікронізації на хімічний склад і вміст антипоживних речовин в одержаних продуктах. Використання екструдату сої, мікронізату сої і ріпаку як замінників традиційного соєвого шроту відповідно на 25...75%, 25...50 та 25% за масою (вміст соєвого шроту в комбікормі 22-23% в стартовий період і 18% - в фінішний) позитивно впливає на продуктивність бройлерів, перетравність поживних речовин, забійні якості та економічну ефективність виробництва м'яса бройлерів. Індекс рубрикатора НБУВ: П682-451.89 зерно ріпаку
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА301250 Пошук видання у каталогах НБУВ
|