![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Maleki M$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Maleki M. A facile route for preparation of CdS nanoparticles / M. Maleki, M. Sasani Ghamsari, Sh. Mirdamadi, R. Ghasemzadeh // Semiconductor Physics, Quantum Electronics and Optoelectronics. - 2007. - 10, № 1. - С. 30-32. - Бібліогр.: 15 назв. - англ.CdS nanoparticles have been synthesized by a chemical reaction route using ethylenediamine as a complexing agent. The nanoparticles were characterized using techniques such as X-ray powder diffraction, scanning electron microscope, UV - VIS absorption spectroscopy, and photoluminescence spectroscopy. The absorption edge for the bulk hexagonal CdS is at 512 nm. Comparing with the bulk CdS, it is believed that the blue shift in the absorption peak was caused by the quantum confinement effect. Photoluminescence measurements indicate CdS nanoparticles show fluorescence band with a maximum close to 315 nm. Індекс рубрикатора НБУВ: Г122.425-4 + Ж620
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж16425 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Maleki M. Effect of basil seed gum, xanthan gum and carrageenan on rheological and sensory properties of suspended barberry pulp in syrup / M. Maleki, Seyyed Ali Mortazavi, Samira Yeganehzad, Ahmad Pedram Nia // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4. - С. 840-850. - Бібліогр.: 22 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: П278.0
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Maleki M. Effect of basil seed gum, xanthan gum and carrageenan on rheological and sensory properties of suspended barberry pulp in syrup / M. Maleki, Seyyed Ali Mortazavi, Samira Yeganehzad, Ahmad Pedram Nia // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4. - С. 840-850. - Бібліогр.: 22 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: П278.0
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|