Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Pertsevoy F$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Gurskiy P. V. 
The research of structural and mechanical properties of emulsion on the basis of sunflower seed kernel / P. V. Gurskiy, D. O. Biduk, F. V. Pertsevoy, A. A. Kolesnyk // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2012. - № 1/6. - С. 7-10. - Библиогр.: 10 назв. - англ.

Вивчено залежність деформації зсуву емульсії на основі ядра соняшникового насіння від її фізико-хімічних показників. Розраховано структурно-механічні показники емульсії.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.12-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Pertsevoy F. 
The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties = Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями / F. Pertsevoy, N. Kamsulina, L. Khomichak, M. Yancheva, I. Krapyvnytska; ed.: F. Pertsevoy. - Kharkiv; Wrocław, 2012. - 285 c. - Бібліогр.: с. 274-284 - англ.

The classification, chemical composition and structure of major biopolimers were considered. Particular attention is paid the nature of gelation and influence on the process of mineral composition of solutions of gelatinizers and introduction of some additives in their solutions. The results of the scientific works of authors of the monograph on the use of different texturizers in food processing, such as culinary and confectionery are presented. Much attention to technologies of capsulated and granular products with using of gelling agents is given.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1 + Л812.9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ІВ217843 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Pertsevoy F. 
Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semi-finished flour whipped product under programmed changes in temperature / F. Pertsevoy, P. Gurskyi, L. Kondrashyna, L. Shilman, O. Melnyk, N. Fedak, S. Omelchenko, V. Kis, I. Lukjanov, T. Mitiashkina // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 6/11. - С. 49-56. - Бібліогр.: 19 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського