1. |
Pisuchpen R. Simulation for production line balancing of a large-sized frozen chicken manufacturer = Моделювання збалансування продуктової лінії для великого виробництва мороженого м'яса курки / R. Pisuchpen, P. Ongkunaruk // Актуал. проблеми економіки. - 2016. - № 3. - С. 397-406. - Бібліогр.: 405 назв. - англ.Мета роботи - підвищити продуктивність виробництва мороженого м'яса курки на прикладі великого виробника в Таїланді. Надано 4 авторські моделі процесу виготовлення м'яса. Чинну систему виробництва порівняно з 4-а змодельованими в програмі "Arena". У межах чинної системи можна було б скоротити кількість робочих на деяких станціях і таким чином зменшити витрати на заробітну плату, однак загальний час виробництва в такому випадку не зменшується. При впровадженні ж логіки Кайдзен можна об'єднати дві станції в одну. І таким чином скорочуються і час на обробку м'яса, і кількість співробітників. У запропонованому варіанті кількість робітників скорочено на 11 осіб, а заощадження на заробітних платах становить 279,840 бат на рік. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(5ТАЇ)306.751.21-641 + Л931.021.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж23291 Пошук видання у каталогах НБУВ
|