Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Tsykhanovska I$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12

      
Категорія:    
1.

Tsykhanovska I. 
Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, K. Svidlo, T. Gontar // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11. - С. 61-70. - Бібліогр.: 36 назв. - англ.

Досліджено вплив поліфункціональної харчової добавки "Магнетофуд" на показники якості пшенично-житнього хліба "Харківський родничок" у процесі зберігання. Встановлено, що введення харчової добавки "Магнетофуд" в кількості 0,15 мас. % у вигляді ультратонкого порошку або у вигляді масляної суспензії (при цьому ОМС вводиться 0,35 мас. %) зменшує втрати вологи на 6,25 %, крошковатість м'якушки в 2,0 рази, КМАФАнМ в 4 рази, число спор бактерій Вас. subtilis в 1,5 разу; збільшує набухаємість м'якушки в 1,5 разу, еластичність на 6,5 %, пористість на 2,75 %.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л838

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Tsykhanovska I. 
Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd" / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazareva, K. Svidlo, T. Gontar // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11. - С. 48-58. - Бібліогр.: 41 назв. - англ.

Розроблено технологію житньо-пшеничного хліба "Харківський родничок" із додаванням поліфункціональної харчової добавки "Магнетофуд". Досліджено якісні показники житньо-пшеничного тіста та готового виробу, збагачених харчовою добавкою "Магнетофуд". Встановлено, що введення добавки в кількості 0,15 % до маси борошна зменшує час бродіння тіста на 10,0 - 16,7 %; збільшує вихід тіста на 2,1 - 3,7 % і вихід хліба на 3,3 - 3,6 %.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л838-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Tsykhanovska I. 
Formation of the functional and technological properties of the beef minced meat by using the food additive on the nanopowder basis of double oxide of two- and trivalent iron = Формування функціонально-технологічних властивостей фаршів з яловичини з використанням харчової добавки на основі нанопорошку подвійного оксиду дво- та тривалентного заліза / I. Tsykhanovska, L. Skurikhina, V. Evlash, L. Pavlotska // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 3. - С. 379-396. - Бібліогр.: 51 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.8-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
4.

Tsykhanovska I. 
Substantiation of the mechanism of interaction between biopolymers of rye-and-wheat flour and the nanoparticles of the Magnetofood food additive in order to improve moisture-retaining capacity of dough / I. Tsykhanovska, V. Evlash, O. Alexandrov, T. Lazareva, K. Svidlo, T. Gontar, L. Yurchenko, L. Pavlotska // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 2/11. - С. 70-80. - Бібліогр.: 41 назв. - англ.

Обгрунтовано механізми вологоутримувальної здатності наночасток (НЧ) поліфункціональної харчової добавки "Магнетофуд" у житньо-пшеничному тісті. Розглянуто механізми взаємодії НЧ харчової добавки "Магнетофуд" з водою у середовищах із різним pH, а також механізми взаємодії НЧ "Магнетофуд" з іоногеннимі групами білків, ліпідів, вуглеводнів житньо-пшеничного борошна. Запропоновано "кластерно-петельно-ланцюгову" модель взаємодії харчової добавки "Магнетофуд" з біополімерами житньо-пшеничного борошна.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Tsykhanovska I. 
Substantiation of the mechanism of interaction between the carbohydrates of rye-wheat flour and nanoparticles of the polyfunctional food additive "Magnetofооd" / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazareva, T. Yevlash // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11. - С. 59-68. - Бібліогр.: 42 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
6.

Tsykhanovska I. 
Substantiation of the interaction mechanism between the lipo- and glucoproteids of rye-wheat flour and nanoparticles of the food additive "Magnetofооd" / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazareva, O. Bryzytska // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 4/11. - С. 61-68. - Бібліогр.: 35 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-34

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
7.

Tsykhanovska I. 
Forming the structure of whipped desserts when introducing the food additive "Magnetofood" to their formulation / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, B. Khamitova, K. Svidlo, O. Nechuiviter // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 2/11. - С. 45-55. - Бібліогр.: 36 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5-3 + Л80-34

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
8.

Tsykhanovska I. 
Mechanism of fat-binding and fat-contenting of the nanoparticles of a food supplement on the basis of double oxide of two- and trivalent iron = Механізм жирозв'язування та жироутримання наночастинками харчової добавки на основі подвійного оксиду дво- і тривалентного заліза / I. Tsykhanovska, V. Evlash, O. Oleksandrov, T. Gontar // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4. - С. 702-715. - Бібліогр.: 14 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-34

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
9.

Kruhlova O. 
Comprehensive analysis of food production efficiency using nanoparticles of nutritional supplements on the basis of oxides of two and three valence iron "Magnetofood" = Комплексний аналіз ефективності харчової продукції з використанням наночастинок харчової добавки на основі оксидів дво- та тривалентного заліза "Магнетофуд" / O. Kruhlova, T. Yevlash, V. Еvlash, I. Tsykhanovska, V. Potapov // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 2. - С. 400-416. - Бібліогр.: 20 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-34 + Р123.028

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
10.

Tsykhanovska I. 
Mechanism of water-binding and water-retention of food additives nanoparticles based on double oxide of two- and trivalent iron = Механізм водозв'язування та водоутримання наночастинками харчової добавки на основі подвійного оксиду дво- і тривалентного заліза / I. Tsykhanovska, V. Evlash, O. Blahyi // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1. - С. 298-321. - Бібліогр.: 50 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-34

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
11.

Tsykhanovska I. 
Mechanism of water-binding and water-retention of food additives nanoparticles based on double oxide of two- and trivalent iron = Механізм водозв'язування та водоутримання наночастинками харчової добавки на основі подвійного оксиду дво- і тривалентного заліза / I. Tsykhanovska, V. Evlash, O. Blahyi // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1. - С. 298-321. - Бібліогр.: 50 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-34

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
12.

Tsykhanovska I. 
Functional and technological properties of food nanoadditive based of double oxide of bi- and trivalent iron in lyophilic colloidal dispersed systems = Функціонально-технологічні властивості харчової нанодобавки на основі подвійного оксиду дво- та тривалентного заліза в ліофільних колоїдно-дисперсних системах / I. Tsykhanovska, O. Stabnikova, O. Alexandrov, R. Trishch, O. Blagiy // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 4. - С. 703-716. - Бібліогр.: 715 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-34

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського