Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765/Тов.<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
Категорія:    
1.

Вісник Львівської комерційної академії / ред.: Б. Д. Семак. - Л., 2004. - 167 с. - (Сер. товарознав.; Вип. 6). - укp.

Висвітлено актуальні проблеми товарознавства, зокрема, шляхи поліпшення підготовки товарознавців в Україні, особливості підготовки товарознавців-експертів. Проаналізовано структуру асортименту товарів, описано їх споживчі властивості. Розглянуто питання фітосанітарної експертизи свіжих фруктів під час експортно-імпортних операцій на митному кордоні України, дослідження якості шампунів на вітчизняному ринку. Визначено шляхи удосконалення методик вивчення асортименту та властивостей товарів зарубіжного виробництва.

Освещены актуальные проблемы товароведения, в частности, пути улучшения подготовки товароведов в Украине, особенности подготовки товароведов-экспертов. Проанализирована структура ассортимента товаров, описаны их потребительские свойства. Рассмотрены вопросы фитосанитарной экспертизы свежих фруктов при экспортно-импортных операциях на таможенной границе Украины, исследования качества шампуней на отечественном рынке. Определены пути усовершенствования методик изучения ассортимента и свойств товаров зарубежного производства.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ж609я54(4УКР)3

Шифр НБУВ: Ж69765/Тов. Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Вісник Львівської комерційної академії / ред.: Б. Д. Семак. - Л., 2005. - 140 с. - укp.

Проаналізовано технологічні інновації у формуванні якості тканин для дитячого одягу. Висвітлено основи формування асортиментної політики текстильних товарів. Розглянуто питання застосування полімерних матеріалів для пакування харчових продуктів. Розкрито вплив функціональних домішок на стабілізацію якості жиру сухих сніданків, упакування на консистенцію нових плавлених сирів. Наведено класифікацію асортименту продовольчих товарів, європейські вимоги щодо безпеки м'ясної продукції.

Проанализированы технологические инновации в формировании качества тканей для детской одежды. Освещены основы формирования ассортиментной политики текстильных товаров. Рассмотрены вопросы применения полимерных материалов для упаковки пищевых продуктов. Изучены влияния функциональных примесей на стабилизацию качества жира сухих завтраков, упаковки на консистенцию новых плавленных сыров. Приведены классификация ассортимента продовольственных товаров, европейские требования относительно безопасности мясной продукции.


Індекс рубрикатора НБУВ: М2 я54(4УКР)3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69765/тов. Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Вісник Львівської комерційної академії / ред.: Б. Д. Семак. - Л., 2002. - 221 с. - (Сер. товарознав.; Вип. 5). - укp.

Розглянуто актуальні проблеми товарознавства та шляхи їх вирішення. Проаналізовано структуру асортименту товарів та оцінку його оптимальності. Наведено результати дослідження споживних властивостей товарів. Висвітлено проблеми формування асортименту та якості текстильних матеріалів технічного призначення, вплив модифікувальних додатків на структуру та властивості плівкового полімерного покриття. Визначено шляхи підвищення конкурентоспроможності фарфоро-фаянсових виробів вітчизняного виробництва.

Рассмотрены актуальные проблемы товароведения и пути их решения. Проанализированы структура ассортимента товаров и оценка его оптимальности. Приведены результаты исследования потребительских свойств товаров. Освещены проблемы формирования ассортимента и качества текстильных материалов технического назначения, влияние модифицирующих добавлений на структуру и свойства пленочного полимерного покрытия. Определены пути повышения конкурентоспособности фарфоро-фаянсовых изделий отечественного производства.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ж609я54(4Укр)3

Шифр НБУВ: Ж69765/Тов. Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Вісник Львівської комерційної академії / ред.: Б. Д. Семак. - Л., 2008. - 190 с. - (Сер. товарозн.; Вип. 9). - укp.

Розглянуто питання виробництва екологічно чистих харчових продуктів в Україні. Проаналізовано шляхи та напрями покращення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі, асортименту плавлених сирів, кавових напоїв, мармеладу. Проведено технологічну оцінку яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами. Визначено вплив умов зберігання та методів пакування на споживні властивості пальмової олії, оптимальний жирнокислотний склад спредів.

Рассмотрены вопросы производства экологически чистых пищевых продуктов в Украине. Проанализированы пути и направления улучшения потребительских свойств кондитерских изделий на вафельной основе, ассортимента плавленных сыров, кофейных напитков, мармелада. Проведена технологическая оценка говядины, обогащенной биологически активными веществами. Определены влияние условий хранения и методов упаковки на потребительские свойства пальмового масла, оптимальный жирнокислотный состав спредов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я54(4УКР)3

Шифр НБУВ: Ж69765/тов. Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Вісник Львівської комерційної академії / ред.: Б. Д. Семак. - Л., 2007. - 178 с. - (Сер. товарозн.; Вип. 8). - укp.

Проаналізовано вплив нетрадиційних домішок на покращення амінокислотного складу вафель. Описано антиоксидантні властивості домішок, що покращують здобне печиво рослинного походження, рослинних домішок на твердих жирах. Розглянуто питання дослідження наявності збудників картопляної хвороби хліба та інших спороутворювальних бактерій в борошні, прогнозування змін якості хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів під час зберігання. Визначено мінеральний склад солодких страв, збагачених розторопшею.

Проанализировано влияние нетрадиционных примесей на улучшение аминокислотного состава вафель. Описаны антиоксидантные свойства примесей, улучшающих сдобное печенье растительного происхождения, растительных примесей на твердых жирах. Рассмотрены вопросы исследования наличия возбудителей картофельной болезни хлеба и других спорообразующих бактерий в муке, прогнозирования изменений качества хлебобулочных и мучных кондитерских изделий при хранении. Определен минеральный состав сладких блюд, обогащенных расторопшей.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83я54(4УКР)3 + Л865я54(4УКР)3

Шифр НБУВ: Ж69765/тов. Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського