Пошуковий запит: (<.>U=Л961.904$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | РА312341 Дубова Г. Є.Одес. держ. акад. харч. технологій. Розробка технології сливового та чорносмородинового соків з використанням методу центрифугування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13.- URL: /ard/2000/
|
2. | РА362519 Матко С. В.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажу [Текст] : автореф. дис... канд. юрид. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2009/
|
3. | Ж14378 Миронюк І. Ф. Освітлення соків і виноматеріалів за допомогою суспендованих флотуючих адсорбентів на основі високодисперсних кремнеземів [] // Вісник аграрної науки, 2001,N № 3.-С.63-67
|
4. | Ж14378 Луканін О. С. Вплив ферментної обробки на ультрафільтрацію яблучного соку [] // Вісник аграрної науки, 2000,N № 5.-С.59-63
|
5. | Ж24320 Medvedkov Ye. Development of the juice extraction equipment: physico-mathematical model of the processes [] / Ye. Medvedkov, A. Nazymbekova [et al.] // Вост.-Европ. журн. передовых технологий, 2021,N № 1/11.-С.14-24
|