Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Автореферати дисертацій (4)Книжкові видання та компакт-диски (65)
Пошуковий запит: (<.>U=Л981$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 46
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА696374 Тимченко В. К.Нац. техн. ун-т "Харьк. политехн. ин-т". Технология майонезов, салатных соусов и дрессингов [Текст] : учеб. пособие для студ.
2.Ж69879 Фролова Н. Е. Технологічні прийоми оброблення природних носіїв аромату для підвищення їхньої функціональності [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.96-98
3.Ж69879 Фролова Н. Е. Інструментальний комплекс розпізнавання і планування органолептичного образу ароматизатора [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.93-96
4.Ж69879 Фролова Н. Е. Дослідження пряноароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторів [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.42-45
5.Ж69879 Фролова Н. Е. Отримання натурального ароматизатора з ефірної олії кропу як функціональної складової продуктів оздоровчого харчування [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.40-42
6.Ж69944 Дубова Г. Є. Кріоконцентрування рідких натуральних ароматичних речовин [Текст]: 3 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.36-41
7.Ж29432 Швень О. М. Метод вилучення жирової фракції з низькокалорійних майонезів [Текст]: 7 // Харч. пром-сть.-С.23-25
8.РА319248 Аргатенко Т. В.Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. Очистка стічних вод маргарино-майонезного виробництва від жирових забруднень [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.23.04.- URL: /ard/2002/
9.РА336279 Бичков Я. М.Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2005/
10.РА306239 Ільдірова С. К.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Розробка технології виробництва майонезів із використанням амаранту багряного [Текст] : Автореф. дис... канд. екон. наук: 05.18.16
11.РА316538 Афанасьєва В. А.Харківська держ. акад. технології та організації харчування. Товарознавча оцінка антиоксидантних фітодобавок з натуральних прянощів та майонезів на їх основі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15
12.РА304471 Упатова О. І.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Удосконалення технології виробництва соусів емульсійного типу [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
13.РА344479 Макаренко О. Г.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Формування якості порошкоподібних С-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
14.РА376516 Литвиненко О. А.Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". Технологія харчового шроту з безлушпинного ядра насіння соняшнику [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06.- URL: /ard/2010/
15.Ж69443 Пархоменко В. Д. Дослідження технологічного процесу виробництва майонезу на диспергаторі ударної дії [Текст] 3: вип. 10 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.167-170
16.Ж24320 Некрасов П. О. Дослідження фізіологічного впливу майонезу, виготовленого на основі діацилгліцеринової олії [Текст]: 3/8 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.59-63
17.Ж29432 Снєжкін Ю. Ф. Сушіння м'яти на конвективних сушильних установках [Текст]: 9 // Харч. пром-сть.-С.168-170
18.Ж14162 Ободович А. Н. Энергосберегающая технология приготовления майонеза с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии [Текст] 31: 6 // Пром. теплотехника.-С.81-84
19.Ж24320 Некрасов П. О. Особливості структурно-механічних характеристик майонезів функціонального призначення [Текст]: 2/12 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.53-55
20.Ж25522 Жукевич О. Виробництво та споживання соусів в Україні [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.37-45
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського