Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>K=B6<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | | | |
1. |
Bondar M. Improving the unit for melting cheese masses = Удосконалення апарата для плавлення сирних мас / M. Bondar, O. Skoromna, N. Ponomarenko, H. Tesliuk, I. Honcharova, N. Nedosiekova, B. Shaferivskyi, R. Zakharchenko // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 6/11. - С. 99-105. - Бібліогр.: 22 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л958.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|