1. |
Хомічук В. А. Удосконалення установки для сушки рідких харчових продуктів А1-ФМУ з метою підвищення її технічного рівня : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.05.09 / В. А. Хомічук; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2000. - 17 c. - укp.Розглянуто питання вдосконалення установки для сушіння рідких харчових продуктів. Дослідження надійності установки дозволило встановити, що ймовірність безвідмовної роботи підпорядкована закону Вейбулла. Вперше отримано фактичні показники надійності, виявлено найменш надійні вузли та деталі обладнання, встановлено причини виходу їх із ладу. Розроблено математичну модель гідродинамічного процесу витоку рідкого продукту з форсунки. Визначено раціональні параметри конструкції та розроблено нову модель форсунки. Шляхом зменшення дисперсності розпорошення часток рідкого продукту підвищено продуктивність установки, якість одержуваного продукту. Розроблено комплекс заходів щодо вдосконалення окремих елементів конструкції, технології їх виробництва та правил експлуатації сушильних установок. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л932.3-5-02
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА311784 Пошук видання у каталогах НБУВ
|