Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.909$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7

      
Категорія:    
1.

Ліганенко М. Г. 
Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / М. Г. Ліганенко; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 c. - укp.

Розроблено новий вид продукції, який не має аналогу на українському ринку. Вперше для виробництва пектинових олігосахаридів використано процес ферментативного біокаталізу яблучних вичавок. Запропоновано нову ресурсозберігальну технологію переробки яблучних вичавок на пектинові олігосахариди та дієтичні харчові волокна. Визначено, що пектинові олігосахариди позитивно впливають на ріст і розвиток біомаси \i Bifidobacterium bifidum \i0, як і вже відомі пребіотики лактулоза та лактоза.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л848 + Л961.909.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА402528 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Олексієнко В. О. 
Дослідження процесу гранулювання відходів на роторних пресах з плоскою матрицею / В. О. Олексієнко, Н. О. Фучаджи, О. О. Червоткіна // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 235-240. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Розроблено методику розрахунку енергосилових параметрів роторних пресів з плоскою матрицею, яка враховує зміни реологічних властивостей матеріалів, що перероблюються, які відбуваються внаслідок термонагріву та використання в матриці каналів змінного перерізу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.9 + Л961.909

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Kalusevic A. 
Raspberry and blackberry pomaces as potential sources of bioactive compounds = Малинові і ожинові вичавки як потенційне джерело біологічно активних речовин / A. Kalusevic, A. Salevic, R. Dordevic, M. Veljovic, V. Nedovic // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 3. - С. 485-491. - Бібліогр.: 22 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.909

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
4.

Рубинов С. Р. 
Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов : Дис...канд.техн.наук:05.18.07 / С. Р. Рубинов; КТИПП. - К., 1993. - 106 с. - Библиогр:с.81-91 - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л848-37 + Л961.909

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС40832 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
5.

Рубинов С. Р. 
Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов : Дис...канд.техн.наук:05.18.07 / С. Р. Рубинов; КТИПП. - К., 1993. - 106 с. - Библиогр:с.81-91 - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л848-37 + Л961.909

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС40832 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
6.

Рубинов С. Р. 
Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов : Дис...канд.техн.наук:05.18.07 / С. Р. Рубинов; КТИПП. - К., 1993. - 106 с. - Библиогр:с.81-91 - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л848-37 + Л961.909

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС40832 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
7.

Рубинов С. Р. 
Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов : Дис...канд.техн.наук:05.18.07 / С. Р. Рубинов; КТИПП. - К., 1993. - 106 с. - Библиогр:с.81-91 - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л848-37 + Л961.909

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС40832 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського