1. |
Сирохман, І. В. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2-е вид., перероб. і доп.. - К. : Центр учбової літератури, 2008. - 616 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
Викладено виплив різних чинників на формування споживних властивостей крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, наведено їх класифікацію і дано товарознавчу характеристику цих виробів. Розглянуто асортимент, пакування, маркування, вимоги до якості, правила приймання, умови, строки зберігання і процеси, що проходять під час зберігання кондитерських виробів. Підручник включає новітні досягнення науки і техніки, галузей виробництва цукру, кондитерських виробів, матеріал щодо ідентифікації видів, виявлення фальсифікації. Матеріал підручника викладено відповідно до програми дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів». Він розрахований на підготовку бакалаврів і магістрів за напрямом «Товарознавство і торгівельне підприємництво». Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.
Кл.слова: харчова промисловість -- продукт харчування
|