Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=МАРИНЧЕНК$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | Тип видання: методичний посібник | | |
1. |
Яровенко, В. Л. Технология спирта [Електронний ресурс] / В. Л. Яровенко, В. А. Маринченко, В. А. Смирнов. - М. : Колос, 2002. - 465 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
Кл.слова: алкоголь
| | Тип видання: навчальний посібник | | |
2. |
Маринченко, А. В. Геополитика [Електронний ресурс] : учебное пособие / А. В. Маринченко. - М. : Инфра-М, 2009. - 429 с.. - (Высшее образование)
Рубрики:
Географічні рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
Учебное пособие написано в соответствии с требованиями государственного образовательного стандарта высшего профессионального образования. В нем представлены основные геополитические идеи, принципы и основные понятия. Рассмотрены векторы обеспечения геополитических интересов России и ее взаимоотношения с ведущими странами мира. Большое внимание уделено геополитическим процессам в Восточной Европе, а также налаживанию и развитию связей со странами Азии, Африки и Латинской Америки. Дан геополитический прогноз перспективам развития человечества в ХХI в. Для студентов высших учебных заведений, преподавателей, политологов, а также всех, кто интересуется вопросами геополитики.
Кл.слова: закон фундаментального дуалізму
| | Тип видання: підручник | | |
3. |
Технологія спирту [Електронний ресурс] / під ред. В. О. Маринченка. - К. : НУХТ, 2003. - 496 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
У підручнику подається біохімічна і технологічна характеристика сировини. Описані способи зберігання і підготовки сировини до зброджування. Викладені питання одержання ферментних препаратів і солоду, культивування дріжджів, бактерій, пліснявих грибів, зброджування сусла, виділення спирту із бражки і його ректифікації. Наведені способи використання побічних продуктів і очистки стічних вод. Велика увага приділена енерго- і ресурсозберігаючим технологіям у спиртовому виробництві, а також актуальним проблемам у спиртовій промисловості, що сприятиме творчому вирішенню студентами та фахівцями підприємств основних задач розвитку спиртової промисловості, спрямованих на зниження собівартості продукції і покращання її якісних показників. Для студентів, магістрантів та аспіратнтів вищих навчальних закладів, а також працівників спиртової промисловості, які підвищують свою кваліфікацію.
Кл.слова: солод -- бактерії -- сусло
| | |
|
|