Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=ЧЕРНІКОВА$<.>+<.>A=ВАЛЕНТИН$<.>+<.>A=ЄВГЕНІВНА$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | Тип видання: підручник | | |
1. |
Інформатика [Електронний ресурс] : підручник для 10 класів загальноосвітніх навчальних закладів / Й. Я. Ривкінд, Т. І. Лисенко, Л. А. Чернікова, В. В. Шакотько. - К. : Генеза, 2010. - 164 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
Цей підручник орієнтований на подальше вивчення вами в 10-му кла- сі сучасних ІК-технологій, розвинення навичок використання їх у вашій навчальній і дослідницькій діяльності, у повсякденному житті. Він до- поможе вам стати освіченою людиною інформаційного суспільства. Ви поглибите свої знання та вдосконалите вміння щодо роботи з текстовими документами в програмі Microsoft Word 2007, навчитеся створювати комп’ютерні презентації, використовуючи програму Microsoft Power Point 2007, розробляти комп’ютерні публікації, здійснювати монтаж ві- деофільмів. Також ви навчитеся користуватися електронними поштови- ми скриньками, використовувати всесвітню мережу Інтернет для спілку- вання в чатах і форумах, застосовувати ІКТ під час вивчення різних шкільних предметів.
Кл.слова: комп'ютер -- програмне забезпечення
| | Тип видання: наукове видання | | |
2. |
Валентинов, Б. Г. Секреты китайской народной медицины [Електронний ресурс] / Б. Г. Валентинов, Э. М. Наумова. - М. : Мир книги, 2007. - 256 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
Известно, что в Китае лечение неразрывно связано с принципами здорового питания, а китайская кухня является одной из самых популярных в мире не только из-за вкусовых качеств, но и благодаря ее оздоровительному воздействию на организм. Эта книга даёт представление об одном из наиболее интересных направлений традиционной китайской медицины — здоровом и лечебном питании. В ней описываются различные подходы к питанию для здоровых и больных людей в зависимости от времени года, лечебных свойств пищевых продуктов, а также от природных особенностей организма человека. Особого внимания заслуживает раздел, описывающий рецепты «пищевых» лекарств и полезных блюд традиционной китайской медицины, которые можно приготовить из имеющихся практически в каждой семье продуктов.
Кл.слова: лікування -- профілактика -- рецепт
| |
|
|