Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>K=МАРИНУВАНН$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | Тип видання: науково-популярне видання | | |
1. |
Ракушанова, Я. Блюда из дичи [Електронний ресурс] / Я. Ракушанова. - М. : Агропромиздат, 1988. - 221 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
В книге приводятся многочисленные рецепты приготовления блюд из различных видов дичи. Рассматриваются также вопросы предкули-нарной обработки дичи: снятие шкур, разделка дичи, хранение мяса, способы его маринования.
Кл.слова: їжа -- дичина -- зберігання м'яса -- маринування -- кулінарія
|
|
|