Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (10)Автореферати дисертацій (2369)Реферативна база даних (19377)Книжкові видання та компакт-диски (2962)Журнали та продовжувані видання (11)
Пошуковий запит: (<.>K=МОЛОЧН$<.>+<.>K=КИСЛОТ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 104
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Kalatoite [Електронний ресурс] : рыбные блюда. - Таллин : Eesti Raamat, 1986. - 34 с.
2.Акаевский А. И. Анатомия северного оленя [Електронний ресурс] / А. И. Акаевский. - Ленинград : Издательство Главсевморпути, 1939. - 329 с.
3.Алефиров А. Н. Мастопатия. Лечение травами [Електронний ресурс] / А. Н. Алефиров. - СПб. : ИГ "Весь", 2006. - 160 с. - (Советует доктор: тактика и стратегия здоровья)
4.Амелин А. Г. Производство серной кислоты [Електронний ресурс] : учебник для средних проф.-тех. училищ / А. Г. Амелин, Е. В. Яшке. - М. : Высшая школа, 1980. - 245 с.
5.Афанасьева О. В. Лечение молочным грибом [Електронний ресурс] / О. В. Афанасьева. - М. : АCT ; СПб. : Артель-СПб. ; Владимир : ВКТ, 2009. - 61 с. - (Здоровье и жизнь)
6.Байланд Г. Технология производства молочных продуктов [Електронний ресурс] / Г. Байланд. - М. : ЗАО "Тетра Пак АО", 2002. - 440 с.
7.Банникова Л. А. Микробиологические основы молочного производства [Електронний ресурс] / Л. А. Банникова, Н. С. Королева, В. Ф. Семенихина. - М. : Агропромиздат, 1987. - 400 с.
8.Белова Г. А. Технология сыра [Електронний ресурс] : справочник / Г. А. Белова, И. П. Бузов, К. Д. Буткус ; под общ. ред. Г. Г. Шилера. - М. : Лёгкая и пищевая промышленность, 1984. - 312 с.
9.Биохимия человека [Електронний ресурс] : в 2 т. : пер. с англ. / Р. Марри [и др.]. - М. : Мир, 1993
10.Блюда из авокадо [Електронний ресурс] / авт.-сост. О. И. Аксёнова. - Минск : Современная школа : Кузьма, 2008. - 32 с.
11.Блюда из картофеля и грибов [Електронний ресурс]. - М. : Цитадель-трейд, 2005. - 64 с.
12.Богданова Е. А. Производство цельномолочных продуктов [Електронний ресурс] / Е. А. Богданова, Е. И. Богданова. - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1982. - 200 с.
13.Богданова Е. А. Технология цельномолочных продуктов и молочно-белковых концентратов [Електронний ресурс] : справочник / Е. А. Богданова. - М. : Агропромиздат, 1989. - 311 с.
14.Болотов Б. Аптека здоровья по Болотову [Електронний ресурс] / Б. Болотов, Г. Погожев. - СПб. : Питер, 2008. - 320 с. - (Жизнь по Болотову)
15.Бредихин С. А. Технология и техника переработки молока [Електронний ресурс] / С. А. Бредихин, В. Н. Космодемьянский, В. Н. Юрин. - М. : Колос, 2003. - 399 с.
16.Бусев А. И. Синтез новых органических реагентов для неогранического анализа [Електронний ресурс] / А. И. Бусев. - М. : Изд-во Московского ун-та, 1972. - 246 с.
17.Вассер С. П. Флора грибов Украины. Агариковые грибы [Електронний ресурс] / С. П. Вассер. - К. : Наукова думка, 1980. - 328 с.
18.Вацулик П. Химия мономеров [Електронний ресурс] : пер. с чеш. / П. Вацулик. - М. : Иностранная литература, 1960. - 738 с.
19.Волков Н. И. Биохимические основы жизнедеятельности организма человека [Електронний ресурс] / Н. И. Волков, Э. Н. Несен. - М. : Мир, 200. - 494 с.
20.Воэт Д. Кофе [Електронний ресурс] : несложно и вкусно : пер. с нем. / Д. Воэт, Р. Воэт. - М. : Оникс, 1998. - 36 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського