Пошуковий запит: (<.>K=НАЧИНК$<.>+<.>K=ЖИРОВ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
|
1. | Мак-Комб Г. Радиоэлектроника для "чайников" [Електронний ресурс] / Г. Мак-Комб, Э. Бойсен. - М. : Вильямс, 2007. - 387 с.
|
2. | Готовим на пару [Електронний ресурс]. - М. : Эксмо, 2006. - 32 с. - (Повар и поваренок)
|
3. | Самая вкусная пицца [Електронний ресурс] / отв. ред. А. Ежихина. - М. : Эксмо, 2007. - 32 с. - (Повар и поваренок)
|
4. | Левин Ш. 7-минутное чудо [Електронний ресурс] : программа, которая поможет навсегда сжечь жировые отложения на бедрах, животе, ягодицах и руках : пер. с англ. / Ш. Левин. - Минск : Попурри, 2005. - 224 с. - (Здоровье в любом возрасте)
|
5. | Уход за кожей лица и тела [Електронний ресурс] : тонкости, хитрости и секреты / под ред. Ю. В. Татуры. - М. : Бук-пресс, 2006. - 384 с. - (Ваше здоровье)
|
6. | Медведев А. Фэйсбилдинг и фэйсаэробика [Електронний ресурс] / А. Медведев. - М. : АСТ, 2007. - 31 с.
|
7. | Ахманов М. С. Сладкое без сахара [Електронний ресурс] / М. С. Ахманов. - М. : Эксмо, 2005. - 96 с.
|
8. | Сницарь А. И. Справочник мастера цеха технических фабрикатов [Електронний ресурс] / А. И. Сницарь, В. И. Ивашов, М. В. Дудин. - М. : Редакция журнала "Мясная индустрия", 1996. - 192 с.
|
9. | Либерман С. Г. Производство сухих животных кормов и технических жиров [Електронний ресурс] / С. Г. Либерман. - М. : Пищевая промышленность, 1976. - 144 с.
|
10. | Уход за кожей лица и тела. Тонкости, хитрости и секреты [Електронний ресурс] / под ред. Ю. В. Татуры. - М. : Бук-пресс, 2006. - 384 с. - (Ваше здоровье)
|
11. | Блюда из грибов [Електронний ресурс] / сост. И. В. Довбенко. - М. : Эксмо ; СПб. : Терция, 2007. - 64 с.
|
12. | Капустин К. И. Грибы для вашего стола [Електронний ресурс] / К. И. Капустин, Л. И. Воробьёва. - М. : Пищевая промышленность, 1969. - 149 с.
|
13. | Селезнев А. Домашняя выпечка с овощами и грибами [Електронний ресурс] / А. Селезнев. - М. : Эксмо, 2010. - 48 с.
|
14. | Блюда из грибов [Електронний ресурс] / сост. Г. М. Похвалина. - Челябинск : Аркаим, [20_ _?]. - 120 с.
|
15. | Дзюбан І. Ю. Методи дослідження операцій [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. / І. Ю. Дзюбан, О. Л. Жиров, М. Г. Охріменко ; НТУУ "КПІ". - К. : Політехніка, 2005. - 108 с.
|
16. | Лазаньи и каннеллони [Електронний ресурс] / сост. А. Вайник. - М. : Эксмо ; СПб. : Терция, 2009. - 64 с.
|
17. | Лазерсон И. И. Люблю я макароны [Електронний ресурс] / И. И. Лазерсон, С. М. Синельников. - М. : ЗАО "Центрполиграф", 2003. - 63 с. - (Скорая кулинарная помощь)
|
18. | Основи економіки та системи обліку у фармації [Електронний ресурс] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. С. Немченко [та ін.] ; за ред. А. С. Немченко. - Х. : Вид-во НФаУ "Золоті сторінки", 2005. - 504 с.
|
19. | Блюменталь Х. Наука кулинарии или молекулярная гастрономия [Електронний ресурс] / Хестон Блюменталь. - [Б. м.] : Bloomsbury, 2006. - 48 с.
|
20. | REP0001290 Панасюк Б. Я. Український ренесанс у творах Тараса Шевченка [Електронний ресурс] : наукове дослідження / Б. Я. Панасюк. - Київ : ВЦ "Просвіта", 2010. - 213 с.
|