Пошуковий запит: (<.>K=ХАРЧОВ$<.>+<.>K=КАТЕГОРІЯ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 92
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Шалашова Н. Б. Шампиньоны [Електронний ресурс] / Н. Б. Шалашова, О. Н. Бубнова. - М. : Россельхозиздат, 1987. - 32 с.
|
2. | Черепнин В. Л. Пищевые растения Сибири [Електронний ресурс] / В. Л. Черепнин. - М. : Наука, 1987. - 190 с. - (Человек и окружающая среда)
|
3. | Цаленко М. Ш. Основные теории категорий [Електронний ресурс] / М. Ш. Цаленко, Е. Г. Шульгейфер. - М. : Наука, 1974. - 256 с. - (Современная алгебра)
|
4. | REP0000968 Худолій Л. М. Перспективи банківського кредитування інноваційних проектів в агропродовольчому виробництві України [Електронний ресурс] : монографія / Л. М. Худолій, О. В. Файчук, О. М. Файчук ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2014. - 267 с.
|
5. | Хромеенков В. М. Технологическое оборудование хлебозаводов и макаронных фабрик [Електронний ресурс] / В. М. Хромеенков. - СПб. : ГИОРД, 2004. - 496 с.
|
6. | Феоктистов И. А. Расчет пособия по беременности и родам [Електронний ресурс] / И. А. Феоктистов. - М. : ГроссМедиа : РОСБУХ, 2009. - 128 с. - (Российский бухгалтер)
|
7. | Фейс К. Алгебра: кольца, модули и категории [Електронний ресурс] : в 2 т. : пер. с англ. / К. Фейс. - М. : Мир, 1977-1979
|
8. | Файвишевский М. Л. Комплексная переработка кости на мясокомбинатах [Електронний ресурс] / М. Л. Файвишевский, С. Г. Либерман. - М. : Пищевая промышленность, 1974. - 91 с.
|
9. | Українська національна кухня [Електронний ресурс] / ред.-уклад. Л. М. Безусенко. - Донецьк : Сталкер, 2002. - 288 с. - (Кулінарія)
|
10. | Тошев А. Д. Искусство оформления блюд и кулинарных изделий [Електронний ресурс] : учебное пособие / А. Д. Тошев, Т. А. Пономарева. - Челябинск : Издат. центр ЮУрГУ, 2010. - 80 с.
|
11. | Технология пищевых продуктов [Електронний ресурс] : учебник / под ред. А. И. Украинца. - К. : Аскания, 2008. - 736 с.
|
12. | Технологія кондитерських виробів [Електронний ресурс] / уклад. А. І. Юліна ; Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна». - К. : [б. в.], 2011. - 19 с.
|
13. | Теоретичні основи технології харчових виробництв [Електронний ресурс] / Відкритий міжнародний університет розвитку людини „Україна”. Інженерно-технологічний інститут. - К. : [б. в.], 2010. - 116 с.
|
14. | Степаненко П. П. Микробиология молока и молочных продуктов [Електронний ресурс] : учебник / П. П. Степаненко. - Сергиев Посад : ООО "Все для Вас-Подмосковье", 1999. - 415 с. - (Учебник для студентов вузов)
|
15. | Справочник технолога молочного производства: технология и рецептуры [Електронний ресурс] : в 6 т. - СПб. : ГИОРД, 1999-2005
|
16. | Справочник по производству спирта. Сырье, технология и технохимконтроль [Електронний ресурс] / В. Л. Яровенко [и др.]. - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 336 с.
|
17. | Спосіб отримання напівпроникних флуоровмісних мембран [Електронний ресурс] / А. Горобець [и др.]. - К. : Національний університет "Києво-Могилянська академія"; Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України - № u200714685; заявл. 25.12.2007; опубл. 25.04.2008, Бюл. № 8, 2008. - 3 с.
|
18. | REP0000695 Соціальна, поведінкова, адаптивна економіка: теорія і практика [Електронний ресурс] : монографія / Одеська національна академія харчових технологій ; за ред. О. І. Павлова. - Одеса : Астропринт, 2016. - 172 с.
|
19. | Сирохман І. В. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - К. : Центр учбової літератури, 2008. - 616 с.
|
20. | Рафалюк В. В. Англо-український і українсько-англійський словник з аналітичної хімії [Електронний ресурс] / В. В. Рафалюк, О. М. Ловягін. - Севастополь : Вебер, 2002. - 128 с.
|
| |