Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (16)Тематичний інтернет-навігатор (6)Автореферати дисертацій (1223)Реферативна база даних (9025)Книжкові видання та компакт-диски (2532)Журнали та продовжувані видання (82)
Пошуковий запит: (<.>K=ХАРЧОВ$<.>+<.>K=КАТЕГОРІЯ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 92
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Плотников П. М. 350 сортов хлебо-булочных изделий [Електронний ресурс] : рецептура и способ приготовления / П. М. Плотников, М. Ф. Колесников. - М. ; Ленинград : Пищепромиздат, 1940. - 312 с.
2.Гротендик А. О некоторых вопросах гомологической алгебры [Електронний ресурс] / А. Гротендик. - М. : Изд-во иностранной литературы, 1961. - 175 с.
3.Габриэль П. Категории частных и теория гомотопий [Електронний ресурс] : пер. с англ. / П. Габриэль, М. Цисман. - М. : Мир, 1971. - 296 с.
4.Букур И. Введение в теорию категорий и функторов [Електронний ресурс] : пер. с англ. / И. Букур, А. Деляну. - М. : Мир, 1972. - 289 с.
5.Файвишевский М. Л. Комплексная переработка кости на мясокомбинатах [Електронний ресурс] / М. Л. Файвишевский, С. Г. Либерман. - М. : Пищевая промышленность, 1974. - 91 с.
6.Цаленко М. Ш. Основные теории категорий [Електронний ресурс] / М. Ш. Цаленко, Е. Г. Шульгейфер. - М. : Наука, 1974. - 256 с. - (Современная алгебра)
7.Либерман С. Г. Производство сухих животных кормов и технических жиров [Електронний ресурс] / С. Г. Либерман. - М. : Пищевая промышленность, 1976. - 144 с.
8.Фейс К. Алгебра: кольца, модули и категории [Електронний ресурс] : в 2 т. : пер. с англ. / К. Фейс. - М. : Мир, 1977-1979
9.Справочник по производству спирта. Сырье, технология и технохимконтроль [Електронний ресурс] / В. Л. Яровенко [и др.]. - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 336 с.
10.Булатов М. А. Логические категории и понятия [Електронний ресурс] / М. А. Булатов. - К. : Наукова думка, 1981. - 236 с.
11.Корхонен. М. 100 грибов [Електронний ресурс] : пер. с финск. / М. Корхонен. - М. : Лесная промышленность, 1981. - 168 с.
12.Белова Г. А. Технология сыра [Електронний ресурс] : справочник / Г. А. Белова, И. П. Бузов, К. Д. Буткус ; под общ. ред. Г. Г. Шилера. - М. : Лёгкая и пищевая промышленность, 1984. - 312 с.
13.Котоусова А. М. Вяленые фрукты и овощи [Електронний ресурс] / А. М. Котоусова, Н. Г. Котоусов. - Москва : Россельхозиздат, 1984. - 144 с.
14.Черепнин В. Л. Пищевые растения Сибири [Електронний ресурс] / В. Л. Черепнин. - М. : Наука, 1987. - 190 с. - (Человек и окружающая среда)
15.Шалашова Н. Б. Шампиньоны [Електронний ресурс] / Н. Б. Шалашова, О. Н. Бубнова. - М. : Россельхозиздат, 1987. - 32 с.
16.Ковалев Н. И. Русская кухня: традиции и обычаи [Електронний ресурс] / Н. И. Ковалев, Н. П. Могильный. - М. : Советская Россия, 1990. - 258 с.
17.Sahrhage D. A history of fishing [Електронний ресурс] / Dietrich Sahrhage, Johannes Lundbeck. - Berlin : Springer, 1992. - 353 p
18.Горбатова К. К. Химия и физика белков молока [Електронний ресурс] / К. К. Горбатова. - М. : Колос, 1993. - 192 с. - (Учебники и учебные пособия для студ. вузов)
19.Food dehydration [Електронний ресурс] : a dictionary and guide / ed. J. G. Brennan. - Oxford : Butterworth-Heinemann, 1994. - 194 p
20.Заяц Н. Е. Теория финансов [Електронний ресурс] / Н. Е. Заяц, М. К. Фисенко, Т. Е. Бондарь. - Минск : Высшая школа, 1998. - 368 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського