Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (16)Тематичний інтернет-навігатор (6)Автореферати дисертацій (1223)Реферативна база даних (9105)Книжкові видання та компакт-диски (2538)Журнали та продовжувані видання (83)
Пошуковий запит: (<.>K=ХАРЧОВ$<.>+<.>K=КАТЕГОРІЯ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 92
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Корхонен. М. 100 грибов [Електронний ресурс] : пер. с финск. / М. Корхонен. - М. : Лесная промышленность, 1981. - 168 с.
2.Плотников П. М. 350 сортов хлебо-булочных изделий [Електронний ресурс] : рецептура и способ приготовления / П. М. Плотников, М. Ф. Колесников. - М. ; Ленинград : Пищепромиздат, 1940. - 312 с.
3.Sahrhage D. A history of fishing [Електронний ресурс] / Dietrich Sahrhage, Johannes Lundbeck. - Berlin : Springer, 1992. - 353 p
4.Knight R. G. Commodities and colonialism [Електронний ресурс] : the story of big sugar in Indonesia, 1880-1942 / Roger G. Knight. - Leiden : Brill, 2013. - 304 p. - (Verhandelingen Van Het Koninklijk Instituut Voor Taal-, Land- En Volkenkunde)
5.Encyclopedia of Food and Culture [Електронний ресурс] : in 3 vol. / S.H. Katz. - New York : Charles Scribner's Sons, 2003
6.EU food law [Електронний ресурс] : A practical guide / ed. K. Goodburn. - Cambridge : Woodhead Publishing Limited ; Boca Raton : CRC Press LLC, 2001. - 256 p.
7.Food dehydration [Електронний ресурс] : a dictionary and guide / ed. J. G. Brennan. - Oxford : Butterworth-Heinemann, 1994. - 194 p
8.Arvanitoyannis I. S. HACCP and ISO 22000 [Електронний ресурс] : Application to Foods of Animal Origin / I. S. Arvanitoyannis. - Chichester : Wiley-Blackwell, 2009. - 549 p.
9.Handbook of Minerals as Nutritional Supplements [Електронний ресурс] / ed. Stacey J. Bell. - Boca Raton : CRC Press, 2005. - 257 p
10.Frank R. How to Make Beer Like a Pro Complete Guide to Home Brewing - Even in Small Spaces [Електронний ресурс] : Includes BIAB Apartment Brewing, Brewing Equipment, History, Processes, Sanitation, Home Brew Clubs and Laws by Country / Randy Frank. - [S. l.] : Ubiquitous Publishing, 2013. - 71 p
11.Лав Д. Ф. McDonald's. О чем молчит БИГМАК? [Електронний ресурс] : пер. с англ. / Д. Ф. Лав. - М. : Эксмо, 2007. - 544 с. - (Профессиональные издания для бизнеса)
12.Heisch A. Oil and Vinegar [Електронний ресурс] / Annette Heisch. - [S. l.] : Silverback Books, 2004. - 64 p. - (Quick & Easy)
13.Yuh E. The chocolate tasting guide [Електронний ресурс] / Eagranie Yuh. - San-Francisco : Chronicle books, 2014. - 48 p
14.Stuart Т. Waste [Електронний ресурс] : uncovering the global food scandal / Tristram Stuart. - London : Penguin Books, 2009. - 483 p
15.REP0000682 Крисанов Д. Ф. Інтеграція агрохарчового сектора України в єдиний нормативний простір Європейського Союзу [Електронний ресурс] : монографія / Д. Ф. Крисанов ; Інститут економіки та прогнозування НАН України. - Київ : [б. в.], 2016. - 368 с.
16.REP0000642 Базилевич В. Д. Інтелектуальна власність [Електронний ресурс] : підручник / В. Д. Базилевич. - Київ : Знання, 2014. - 672 с.
17.Базилевич В. Д. Інтелектуальна власність [Електронний ресурс] : підручник / В. Д. Базилевич. - К. : Знання, 2006. - 431 с.
18.Фейс К. Алгебра: кольца, модули и категории [Електронний ресурс] : в 2 т. : пер. с англ. / К. Фейс. - М. : Мир, 1977-1979
19.Ladygin A. V. Англо-русский пищевой словарь [Електронний ресурс] / A. V. Ladygin. - [Б. м. : б. в.], 2002. - 8 с.
20.Рафалюк В. В. Англо-український і українсько-англійський словник з аналітичної хімії [Електронний ресурс] / В. В. Рафалюк, О. М. Ловягін. - Севастополь : Вебер, 2002. - 128 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського