Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (16)Тематичний інтернет-навігатор (7)Автореферати дисертацій (1223)Реферативна база даних (8931)Книжкові видання та компакт-диски (2501)Журнали та продовжувані видання (81)
Пошуковий запит: (<.>K=ХАРЧОВ$<.>+<.>K=КАТЕГОРІЯ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 92
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Белова Г. А. Технология сыра [Електронний ресурс] : справочник / Г. А. Белова, И. П. Бузов, К. Д. Буткус ; под общ. ред. Г. Г. Шилера. - М. : Лёгкая и пищевая промышленность, 1984. - 312 с.
2.Рафалюк В. В. Англо-український і українсько-англійський словник з аналітичної хімії [Електронний ресурс] / В. В. Рафалюк, О. М. Ловягін. - Севастополь : Вебер, 2002. - 128 с.
3.Encyclopedia of Food and Culture [Електронний ресурс] : in 3 vol. / S.H. Katz. - New York : Charles Scribner's Sons, 2003
4.Справочник технолога молочного производства: технология и рецептуры [Електронний ресурс] : в 6 т. - СПб. : ГИОРД, 1999-2005
5.Справочник по производству спирта. Сырье, технология и технохимконтроль [Електронний ресурс] / В. Л. Яровенко [и др.]. - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 336 с.
6.Українська національна кухня [Електронний ресурс] / ред.-уклад. Л. М. Безусенко. - Донецьк : Сталкер, 2002. - 288 с. - (Кулінарія)
7.Ластухін Ю. О. Хімія природних органічних сполук [Електронний ресурс] : навч. посібник / Ю. О. Ластухін. - Л. : Львівська політехніка, 2005. - 560 с.
8.Заяц Н. Е. Теория финансов [Електронний ресурс] / Н. Е. Заяц, М. К. Фисенко, Т. Е. Бондарь. - Минск : Высшая школа, 1998. - 368 с.
9.Феоктистов И. А. Расчет пособия по беременности и родам [Електронний ресурс] / И. А. Феоктистов. - М. : ГроссМедиа : РОСБУХ, 2009. - 128 с. - (Российский бухгалтер)
10.Файвишевский М. Л. Комплексная переработка кости на мясокомбинатах [Електронний ресурс] / М. Л. Файвишевский, С. Г. Либерман. - М. : Пищевая промышленность, 1974. - 91 с.
11.Либерман С. Г. Производство сухих животных кормов и технических жиров [Електронний ресурс] / С. Г. Либерман. - М. : Пищевая промышленность, 1976. - 144 с.
12.Гігієна харчування з основами нутриціології [Електронний ресурс] : в 2 т. / ред. В. І. Ципріян. - К. : Медицина, 2007
13.Корхонен. М. 100 грибов [Електронний ресурс] : пер. с финск. / М. Корхонен. - М. : Лесная промышленность, 1981. - 168 с.
14.Шалашова Н. Б. Шампиньоны [Електронний ресурс] / Н. Б. Шалашова, О. Н. Бубнова. - М. : Россельхозиздат, 1987. - 32 с.
15.Бредихин С. А. Технология и техника переработки молока [Електронний ресурс] / С. А. Бредихин, В. Н. Космодемьянский, В. Н. Юрин. - М. : Колос, 2003. - 399 с.
16.Охрименко О. В. Лабораторный практикум по химии и физике молока [Електронний ресурс] / О. В. Охрименко, К. К. Горбатова, А. В. Охрименко. - СПб. : ГИОРД, 2005. - 256 с.
17.Горбатова К. К. Химия и физика молока [Електронний ресурс] : учебник для вузов / К.К. Горбатова. - СПб. : ГИОРД, 2004. - 288 с.
18.Микробиология молока и молочных продуктов [Електронний ресурс] : методические указания. - М. : СПбГУНиПТ, 2006. - 32 с.
19.Маршалл Р. Т. Мороженое и замороженные десерты [Електронний ресурс] : пер. с англ. / Р. Т. Маршалл, Г. Д. Гофф, Р. У. Гартел. - СПб. : Профессия, 2005. - 376 с.
20.Степаненко П. П. Микробиология молока и молочных продуктов [Електронний ресурс] : учебник / П. П. Степаненко. - Сергиев Посад : ООО "Все для Вас-Подмосковье", 1999. - 415 с. - (Учебник для студентов вузов)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського