Пошуковий запит: (<.>K=ХАРЧОВ$<.>+<.>K=КОНСЕРВАЦІЯ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 81
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Соленья и маринады [Електронний ресурс]. - М. : Эксмо, 2006. - 33 с. - (Повар и поваренок)
|
2. | Белова Г. А. Технология сыра [Електронний ресурс] : справочник / Г. А. Белова, И. П. Бузов, К. Д. Буткус ; под общ. ред. Г. Г. Шилера. - М. : Лёгкая и пищевая промышленность, 1984. - 312 с.
|
3. | Рафалюк В. В. Англо-український і українсько-англійський словник з аналітичної хімії [Електронний ресурс] / В. В. Рафалюк, О. М. Ловягін. - Севастополь : Вебер, 2002. - 128 с.
|
4. | Encyclopedia of Food and Culture [Електронний ресурс] : in 3 vol. / S.H. Katz. - New York : Charles Scribner's Sons, 2003
|
5. | Справочник технолога молочного производства: технология и рецептуры [Електронний ресурс] : в 6 т. - СПб. : ГИОРД, 1999-2005
|
6. | Справочник по производству спирта. Сырье, технология и технохимконтроль [Електронний ресурс] / В. Л. Яровенко [и др.]. - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 336 с.
|
7. | Українська національна кухня [Електронний ресурс] / ред.-уклад. Л. М. Безусенко. - Донецьк : Сталкер, 2002. - 288 с. - (Кулінарія)
|
8. | Ластухін Ю. О. Хімія природних органічних сполук [Електронний ресурс] : навч. посібник / Ю. О. Ластухін. - Л. : Львівська політехніка, 2005. - 560 с.
|
9. | Файвишевский М. Л. Комплексная переработка кости на мясокомбинатах [Електронний ресурс] / М. Л. Файвишевский, С. Г. Либерман. - М. : Пищевая промышленность, 1974. - 91 с.
|
10. | Либерман С. Г. Производство сухих животных кормов и технических жиров [Електронний ресурс] / С. Г. Либерман. - М. : Пищевая промышленность, 1976. - 144 с.
|
11. | Гігієна харчування з основами нутриціології [Електронний ресурс] : в 2 т. / ред. В. І. Ципріян. - К. : Медицина, 2007
|
12. | Корхонен. М. 100 грибов [Електронний ресурс] : пер. с финск. / М. Корхонен. - М. : Лесная промышленность, 1981. - 168 с.
|
13. | Шапиро Д. К. Консервирование овощей и грибов в домашних условиях [Електронний ресурс] / Д. К. Шапиро, Ф. Ф. Захарич, М. М. Голомшток. - Минск : Гос. изд-во БССР, 1961. - 107 с.
|
14. | Шалашова Н. Б. Шампиньоны [Електронний ресурс] / Н. Б. Шалашова, О. Н. Бубнова. - М. : Россельхозиздат, 1987. - 32 с.
|
15. | Бредихин С. А. Технология и техника переработки молока [Електронний ресурс] / С. А. Бредихин, В. Н. Космодемьянский, В. Н. Юрин. - М. : Колос, 2003. - 399 с.
|
16. | Охрименко О. В. Лабораторный практикум по химии и физике молока [Електронний ресурс] / О. В. Охрименко, К. К. Горбатова, А. В. Охрименко. - СПб. : ГИОРД, 2005. - 256 с.
|
17. | Горбатова К. К. Химия и физика молока [Електронний ресурс] : учебник для вузов / К.К. Горбатова. - СПб. : ГИОРД, 2004. - 288 с.
|
18. | Микробиология молока и молочных продуктов [Електронний ресурс] : методические указания. - М. : СПбГУНиПТ, 2006. - 32 с.
|
19. | Маршалл Р. Т. Мороженое и замороженные десерты [Електронний ресурс] : пер. с англ. / Р. Т. Маршалл, Г. Д. Гофф, Р. У. Гартел. - СПб. : Профессия, 2005. - 376 с.
|
20. | Степаненко П. П. Микробиология молока и молочных продуктов [Електронний ресурс] : учебник / П. П. Степаненко. - Сергиев Посад : ООО "Все для Вас-Подмосковье", 1999. - 415 с. - (Учебник для студентов вузов)
|
| |