Пошуковий запит: (<.>K=ЯКІСТЬ$<.>+<.>K=ШОКОЛАД$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 58
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Дружинина А. Справочник покупателя [Електронний ресурс] : как не растеряться в магазине / А. Дружинина. - М. : АСТ-ПРЕСС КНИГА, 2005. - 368 с.
|
2. | Торты и пирожные [Електронний ресурс] / отв. ред. Т. Радина. - М. : Эксмо, 2005. - 32 с. - (Повар и поваренок)
|
3. | Морита А. Сделано в Японии [Електронний ресурс] / А. Морита. - М. : Альпина Бизнес Букс, 2007. - 202 с.
|
4. | Ахманов М. Вода, которую мы пьем. Качество питьевой воды и ее очистка с помощью бытовых фильтров [Електронний ресурс] / М. Ахманов. - СПб. : Невский проспект, 2002. - 192 с. - (Качество жизни)
|
5. | Десерты с шоколадом [Електронний ресурс] / сост. А. А. Самойлов. - Челябинск : Аркаим, 2004. - 32 с.
|
6. | Шарп У. Ф. Инвестиции [Електронний ресурс] / У. Ф. Шарп, Г. Д. Александер, Д. В. Бэйли. - М. : Инфра-М, 2001. - 1028 с.
|
7. | Доцяк В. С. Українська кухня [Електронний ресурс] / В. С. Доцяк. - Л. : Оріяна-Нова, 1998. - 567 с.
|
8. | Неттер Ф. Атлас анатомії людини [Електронний ресурс] / Ф. Неттер. - Л. : Наутілус, 2004. - 592 с.
|
9. | Системы, методы и инструменты менеджмента качества [Електронний ресурс] / М. М. Кане [и др.]. - СПб. : Питер, 2008. - 560 с.
|
10. | Скобельская З. Г. Технология производства сахарных кондитерских изделий [Електронний ресурс] : учебник / З. Г. Скобельская, Г. Н. Горячева. - М. : ИРПО : ПрофОбрИздат, 2002. - 416 с.
|
11. | Зрезарцев М. П. Товарознавство непродовольчих товарів [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / М. П. Зрезарцев, В. М. Зрезарцев. - К. : Промислово-економічний коледж НАУ, 2007. - 283 с.
|
12. | Харитонов Д. Українські паперовi грошi, 1917-2005 [Електронний ресурс] / Д. Харитонов. - К. : [б. в.], 2005. - 112 с.
|
13. | Сендеров Б. В. Аварии жилых зданий [Електронний ресурс] / Б. В. Сендеров. - М. : Стройиздат, 1991. - 217 с.
|
14. | Контроль качества в телекомуникациях и связи [Електронний ресурс] / А. В. Засецкий, А. Б. Иванов, С. Д. Постников, И. В. Соколов. - М. : Сайрус Системс, 2001
|
15. | Белоусов В. М. Занимательная стандартизация [Електронний ресурс] / В. М. Белоусов. - Ленинград : Детская литература, 1974. - 127 с.
|
16. | Серво С. 3 шоколада [Електронний ресурс] : пер. с фр. / С. Серво. - М. : Изд-во гастрономической литературы "Чернов и К", 2009. - 120 с. - (Уроки кулинарии)
|
17. | Садлер Т. В. Медична ембріологія за Ланґманом [Електронний ресурс] / Т. В. Садлер. - Л. : Наутілус, 2001. - 550 с.
|
18. | Schlickman J. J. Quality Management System Design [Електронний ресурс] : ISO 9001: 2000 / J. J. Schlickman. - Boston : Artech House, 2003. - 401 p.
|
19. | Сучкова Е. М. Сливки и шоколад [Електронний ресурс] / Е. М. Сучкова. - М. : ОЛМА-ПРЕСС, 2001. - 64 с. - (От Елены Михайловны)
|
20. | Договір купівлі-продажу [Електронний ресурс] / Л. М. Горбунова [та ін.]. - К. : Поліграф-Експрес, 2006. - 61 с.
|
| |