Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | Тип видання: методичний посібник | | |
1. |
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Методи контролю харчових виробництв» [Електронний ресурс] / уклад. В. О. Ромоданова ; Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна». - К. : Університет “Україна”, 2006. - 48 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
В роботі надаються методичні рекомендації щодо порядку вибору теми лабораторних досліджень, складання змісту роботи, використання фактичного та статистичного матеріалу, побудови, структури та оформлення лабораторної роботи.
Кл.слова: дослідження -- практикум
|
|
|