Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=КЛЕПИНИН$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | Тип видання: довідник | | |
1. |
Клепинина, З. А. Справочник грибника [Електронний ресурс] / З. А. Клепинина, Е. В. Клепинина. - М. : АСТ-ПРЕСС КНИГА, 2006. - 256 с.. - (1000 советов)
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
В России более 300 видов грибов, которые можно употреблять в пищу, но в корзинки попадает лишь 15-20 из них. А ведь в природе не бывает поганок. Очень часто и несправедливо применяется этот термин к дождевикам, зонтикам, валуям и т.д. По питательности и вкусовым качествам они не уступают подосиновикам, подберезовикам и даже белым. Подробное описание и около 300 цветных иллюстраций сделают вас настоящим знатоком грибов. Кроме того, из нашей книги вы узнаете все о грибном календаре, а также о тонкостях грибной кулинарии.
Кл.слова: гриб -- опеньок -- печериця
|
|
|