Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=GISSLEN$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | Тип видання: методичний посібник | | |
1. |
Gisslen, W. Professional cooking [Electronic resource] / W. Gisslen. - 6th. ed.. - Hoboken : Wiley Publishing, 2007. - 1056 p. Переклад назви: Професійне приготування
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
Wayne Gisslen's Professional Cooking has been used by hundreds of thousands of chefs to master the basics of their craft. Packed with more than 1,200 recipes and more information than ever before, this Sixth Edition of the cornerstone resource offers complete, step-by-step instruction in the cooking theory and techniques necessary to succeed at the professional level.
Кл.слова: страва -- кухар -- блюдо -- кулінарія
|
|
|