Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (24)Реферативна база даних (209)Книжкові видання та компакт-диски (152)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

   Тип видання:   підручник   
1.

Бутейкис, Н. Г.
Технология приготовления мучных кондитерских изделий [Електронний ресурс] / Н. Г. Бутейкис, А. Г. Жукова. - М. : ACADEMA, 2001. - 302 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Федеральный учебник для профессионального образования. Изложены состав и свойства сырья и вспомогательных материалов для приготовления мучных кондитерских изделий, технология их приготовления. Приведены рецептуры различных кондитерских изделий, в том числе изделий пониженной калорийности. Рассмотрены требования к качеству кондитерских изделий, а также требования к организации труда кондитера.



Кл.слова:
їжа -- приготування страви -- борошняний виріб -- кулінарія
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського