Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (25)Книжкові видання та компакт-диски (29)
Пошуковий запит: (<.>U=У542.41$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

   Тип видання:   методичний посібник   
1.

Эгертон-Томас, К.
Ресторанный бизнес. Как открыть и успешно управлять рестораном [Електронний ресурс] / К. Эгертон-Томас. - М. : РосКонсульт, 1999. - 272 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


В книге даются советы начинающим владельцам собственных ресторанов. Автор книги - Кристофер Эгертон-Томас известен как опытный и успешно ведущий свое дело ресторатор. Автор делится с читателями своим опытом в плане разработки концепции ресторана, его индивидуальной направленности, выбора места расположения, приобретения необходимого оборудования, разработки меню, внутреннего дизайна и подбора персонала. Будучи не только опытным ресторатором, но и талантливым журналистом, автор излагает материал живо, доходчиво, интересно, сопровождает изложение забавными примерами из собственной практики. В книге содержится много практических советов, подробно рассматриваются трудности, с которыми может столкнуться начинающий ресторатор, даются рекомендации по выходу их этих трудностей. В приложении даны учебные заведения, готовящие специалистов ресторанного лела, а также подробное описание различных сортов вин, блюд итальянской, французской, мексиканской и китайской кухни. Предназначена для специалистов, работающих в ресторанах, барах, гостиничных комплексах, а также для широкого круга читателей.



Кл.слова:
ресторан -- бізнес

   Тип видання:   наукове видання   
2.

Lawson, F.
Restaurants, clubs & bars [Electronic resource] : planning, design and investment for food service facilities / F. Lawson. - 2th. ed.. - Oxford : Architectural Press, 1994. - 332 p.
Переклад назви: Ресторани, клуби та бари: планування, проектування та інвестиції для підприємств громадського харчування

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


This book covers all aspects of planning, design and investment in commercial restaurants, from fast food outlets to night clubs. It also examines requirements for food services in the social and welfare sector. With changing social and living habits creating an increasing demand for meals to be taken away from the home, investment in restaurants is taking place on a massive scale throughout the world. Restaurant design is also constantly evolving as changing fashions and competition demand more frequent refurbishment and reinvestment coupled with technical advances in food production and equipment. The book is illustrated by many examples of the most interesting projects in the field worldwide. Any student or practising caterer, architect or interior designer working in a restaurant in the food service industry will find this volume packed with invaluable guidance on planning, design and management.



Кл.слова:
управління -- дизайн -- громадський заклад
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського