Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>K=БАРВНИК$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
| | Тип видання: навчальний посібник | | |
1. |
Сарафанова, Лариса Анатольевна. Применение пищевых добавок в индустрии напитков [Електронний ресурс] / Л. А. Сарафанова. - СПб. : Профессия, 2007. - 249 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
В книге автора "Энциклопедии пищевых добавок" описаны способы применения и рекомендации по использованию пищевых добавок в производстве крепких алкогольных напитков (водки, бренди, рома, виски), вин, слабоалкогольных напитков, включая сидр, безалкогольных напитков на ароматизаторах и экстрактах, в сокосодержащих безалкогольных напитках, соках, нектарах, а также в производстве пива. Книга предназначена технологам предприятий индустрии напитков, фирм-производителей пищевых добавок, а также может быть использована в учебном процессе профильных вузов.
Кл.слова: ароматизатор -- барвник -- Е-домішки
| | Тип видання: навчальний посібник | | |
2. |
Ластухін, Ю. О. Хімія природних органічних сполук [Електронний ресурс] : навч. посібник / Ю. О. Ластухін. - Л. : Львівська політехніка, 2005. - 560 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
У виданні викладено основні відомості про найважливіші класи природних органічних сполук, які мають життєво необхідне значення для організмів тварин і людини - вуглеводи, амінокислоти, білки, нуклеїнові кислоти, ліпіди, алкалоїди, антибіотики, вітаміни, токсини, запашні речовини, барвники та ензими. Видання розраховане на студентів біотехнологічних, хіміко-технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів III і IV рівнів акредитації і може бути використане для студентів фармацевтичних, харчових, медичних, і біологічних напрямків вищої освіти.
Кл.слова: вуглевод -- амінокислота -- білок
| | Тип видання: підручник | | |
3. |
Кириллов, Е. А. Цветоведение [Електронний ресурс] / Е. А. Кириллов. - М. : Легпромбытиздат, 1987. - 128 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
Рассмотрены закономерности образования цветов, способы его выражения и измерения, базы Международной колориметрической системы МКО. Конечно, подробно описаны цветоизмерительные приборы, способы измерения небольших цветовых расхождений и оценки белизны тканей, расчетные методы подбора cмеси красителей при воссоздании расцветки. Впрочем, для учащихся ВУЗов вузов, делающих ставку по хим технологии текстильных материалов.
Кл.слова: колір -- МКО -- барвник
| | Тип видання: навчальний посібник | | |
4. |
Лабораторный практикум по синтезу промежуточных продуктов и красителей [Електронний ресурс] : учеб. пособие для вузов / под ред. А. В. Ельцова. - Ленинград : Химия, 1985. - 352 с.. - (Для высшей школы)
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
Приведены методы синтеза современных марок красителей и промежуточных продуктов для них. В основу методик лабораторных синтезов положен опыт работы кафедр химико-технологических вузов и заводских лабораторий. Издание предназначено студентам и преподавателям химико-технологических, химико фармацевтических, текстильных вузов, а также работникам химических лабораторий промышленных предприятий и научно-исследовательских институтов.
Кл.слова: барвник -- хімія барвників
| | Тип видання: навчальний посібник | | |
5. |
Ластухін, Ю. О. Хімія природних органічних сполук [Електронний ресурс] : навчальний посібник / Ю. О. Ластухін ; Національний університет "Львівська політехніка". - Л. : Інтелект-Захід, 2005. - 558 с.
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
У виданні викладено основні відомості про найважливіші класи природних органічних сполук, які мають життєво необхідне значення для організмів тварин і людини - вуглеводи, амінокислоти, білки, нуклеїнові кислоти, ліпіди, алкалоїди, антибіотики, вітаміни, токсини, запашні речовини, барвники та ензими. Видання розраховане на студентів біотехнологічних, хіміко-технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів III і IV рівнів акредитації і може бути використане для студентів фармацевтичних, харчових, медичних, і біологічних напрямків вищої освіти.
Кл.слова: антибіотики -- вітаміни -- токсини -- барвники -- амінокислоти
| | | | |
|
|