Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>K=ОФІЦІАНТ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | Тип видання: методичний посібник | | |
1. |
Пимкина, Д. П. Пособие для официанта [Електронний ресурс] / Д. П. Пимкина, Е. М. Гольдберг. - М. : Экономика, 1972. - 143 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
В пособии освещаются правила и техника работы официантов в современных предприятиях общественного питания. Подробно излагается порядок подготовки торговых залов к обслуживанию посетителей, организации рабочих мест официантов, особенности сервировки столов при повседневном обслуживании, организации приемов, банкетов и т. д. В специальных разделах рассматриваются особенности подачи закусок, первых, вторых, сладких блюд, холодных и горячих напитков.
Кл.слова: офіціант
|
|
|