Бази даних

Журнали та продовжувані видання - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2001$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
1.
Ж69879/2001/9Національний університет харчових технологій
Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ.- Отримується з 1998.
2001
№ 9

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
Ж69879/2001/10(Спец.вип.)/1Національний університет харчових технологій
Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ.- Отримується з 1998.
2001
Т. 10(Спец.вип.)
№ 1

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
Ж69879/2001/10/2
Національний університет харчових технологій.

Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] / ред. В. Ковбаса. - К. : УДУХТ.
2001, №10, ч.2 : Пріоритетні напрями впровадження в харчову промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначення : публікується за матеріалами YII Міжнародної науково-технічної конференції. - К. : УДУХТ, 2001. - 216 с. (Наукові праці Національного університету харчових технологій, ISSN 2225-2924 (Print), ISSN 2617-1945 (Online) ; 2001, №10, ч.2)
Содержание:





2001
Т. 10
№ 2

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
Ж69879/2001/10/3
Національний університет харчових технологій.

Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] / ред. В. Ковбаса. - К. : УДУХТ.
2001, №10, ч.3 : Пріоритетні напрями впровадження в харчову промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначення : публікується за матеріалами YII Міжнародної науково-технічної конференції. - К. : УДУХТ, 2001. - 138 с. (Наукові праці Національного університету харчових технологій, ISSN 2225-2924 (Print), ISSN 2617-1945 (Online) ; 2001, №10, ч.3)
Содержание:





2001
Т. 10
№ 3

Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського