Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2001$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
| | | | |
1. |
Ж69879/2001/9 | Національний університет харчових технологій Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ.- Отримується з 1998. | 2001 | | № 9
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
2. |
Ж69879/2001/10(Спец.вип.)/1 | Національний університет харчових технологій Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ.- Отримується з 1998. | 2001 | Т. 10(Спец.вип.) | № 1
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
3. |
Ж69879/2001/10/2 | Національний університет харчових технологій. Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] / ред. В. Ковбаса. - К. : УДУХТ. 2001, №10, ч.2 : Пріоритетні напрями впровадження в харчову промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначення : публікується за матеріалами YII Міжнародної науково-технічної конференції. - К. : УДУХТ, 2001. - 216 с. (Наукові праці Національного університету харчових технологій, ISSN 2225-2924 (Print), ISSN 2617-1945 (Online) ; 2001, №10, ч.2) Содержание:
| 2001 | Т. 10 | № 2
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
4. |
Ж69879/2001/10/3 | Національний університет харчових технологій. Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] / ред. В. Ковбаса. - К. : УДУХТ. 2001, №10, ч.3 : Пріоритетні напрями впровадження в харчову промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначення : публікується за матеріалами YII Міжнародної науково-технічної конференції. - К. : УДУХТ, 2001. - 138 с. (Наукові праці Національного університету харчових технологій, ISSN 2225-2924 (Print), ISSN 2617-1945 (Online) ; 2001, №10, ч.3) Содержание:
| 2001 | Т. 10 | № 3
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
|