Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=ЗАБАРН$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | Тип видання: навчальний посібник | | |
1. |
Забарна, А. Візуальне програмування у DELPHI [Електронний ресурс] : практикум / А. Забарна. - К. : Шкіл. світ, 2006. - 128 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
У посібнику розглянуто базові елементи інтерфейсу середовища програмування Delphi, а також на численних прикладах показано створен- ня простих діалогових і обчислювальних проектів, тестових програм, роз- робки типу «Телефонна книга», «Зоряне небо» тощо. Призначений для вчителів і викладачів інформатики, вчителів з інших предметів, може стати у пригоді старшокласникам і студентам.
Кл.слова: розробка -- програмне забезпечення -- інтерфейс
| | Тип видання: монографія | | |
2. |
Забарна, Ю. В. Продовольча безпека України: якісний вимір [Електронний ресурс] : монографія / Ю. В. Забарна, О. М. Файчук ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2017. - 266 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Текст у форматі PDF 10.44 Мб
Монографія присвячена дослідженню теоретичних та розробленню практичних рекомендацій щодо гарантування державою продовольчої безпеки. Узагальнено і систематизовано теоретико-методичні основи здійснення якісного виміру забезпечення населення України продуктами харчування. Проведено діагностику сучасного стану продовольчої безпеки нашої держави та її основних компонентів. Запропоновано та обґрунтовано головні шляхи вдосконалення організаційно-економічних засад підвищення якості харчових продуктів у системі продовольчої безпеки України. Для науковців, викладачів, докторантів та аспірантів, студентів вищих навчальних закладів освіти, працівників органів державної влади та усіх тих, хто цікавиться проблемою забезпечення населення якісними і безпечними продуктами харчування на макрорівні.
Кл.слова: агропродовольчі ринки -- стандарти харчової продукції -- забезпечення продовольством
| |
|
|