|
ВА668212 Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт із дисципліни "Біотехнологія і товарознавство олійно-жирової сировини" для студентів факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" [Текст] / Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. Кафедра технології м'яса і м'ясних виробів ; упоряд. Р. Й. Кравців [та ін.]. - Л. : [б.в.], 2005. - 61 с.: рис. - Бібліогр.: с. 57-58.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кравців, Роман Йосипович (упоряд.); Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького. Кафедра технології м'яса і м'ясних виробів
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|