Р99959

Оптимізація технологічних процесів спиртового виробництва [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. та заоч. скороченої форм навч. та розрахунково-графічної роботи - денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Маринченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 21-22.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Маринченко, Віктор Опанасович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд