|
Р99959 Оптимізація технологічних процесів спиртового виробництва [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. та заоч. скороченої форм навч. та розрахунково-графічної роботи - денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Маринченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 21-22.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Маринченко, Віктор Опанасович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|