Р109137

Проектування підприємств галузі з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисціпліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації "Технологія спирту, дріжджів і лікеро-горілчаних напоїв" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. В. Карпутіна, В. О. Маринченко. - К. : НУХТ, 2006. - 21 с. - Бібліогр.: с. 20-21.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Карпутіна, Маргарита Віталіївна (уклад.); Маринченко, Віктор Опанасович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд