Р117600

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія дріжджів та продуктів мікробного походження" [Текст] : для студ. усіх форм навчання спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" / Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т" ; [уклад.: О. О. Любавіна та ін.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2010. - 41 с. : табл. - Бібліогр.: с. 40. - 50 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Любавіна, Олена Олександрівна (уклад.); Бєлінська, Анна Павлівна (уклад.); Півень, Олена Миколаївна (уклад.); Данилова, Людмила Андріївна (уклад.); "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд