ВА801368
Заплетніков, Ігор Миколайович.
Електрофізичні методи обробки харчових продуктів [Текст] : підручник / [Заплетніков І. М., Кудрявцев В. М., Парамонова В. А. ; за заг. ред. І. М. Заплетнікова] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від-ня, 2014. - 205 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 202-204. - 400 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Кудрявцев, Володимир Миколайович; Парамонова, Вікторія Андріївна; Заплетніков, Ігор Миколайович (ред.); Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд