ВА852105
Гармон, Колін.
Що я знаю про роботу кав'ярень. Реалії бізнесу від власника мережі 3fe Coffee [Текст] / Колін Гармон ; пер. з англ. Олена Любенко. - Київ : Наш формат, 2021. - 262, [1] с. : іл. - Назва на корінці : Що я знаю про роботу кав'ярень. - Пер. изд. : What I know about running coffee shops / Colin Harmon. - Dublin, 2017. - 1500 прим.

Тематичний рубрикатор:

Аннотация: Перша порада, яку Колін Гармон дає майбутнім власникам кав’ярень — попрацюйте на когось. Чому? Бо тоді ви побачите залаштунки й позбудетеся зайвих ілюзій. Зняти рожеві окуляри також допоможе досвід тих, хто знає реалії справи. Яким насправді є кав’ярневий бізнес? Чому вам варто бути готовими не тільки до вибору зерен, а й до ремонту сантехніки й до боротьби з прилиплими серветками? Чим поганий підхід «купа прибамбасів і жодного поняття»? Чому хороший сервіс стане найдешевшою і найпотужнішою інвестицією? Про все це ви довідаєтеся із книжки, що є не тільки сповіддю власника кафе, а й своєрідним посібником з ведення кавового бізнесу.Перша порада, яку Колін Гармон дає майбутнім власникам кав’ярень — попрацюйте на когось. Чому? Бо тоді ви побачите залаштунки й позбудетеся зайвих ілюзій. Зняти рожеві окуляри також допоможе досвід тих, хто знає реалії справи. Яким насправді є кав’ярневий бізнес? Чому вам варто бути готовими не тільки до вибору зерен, а й до ремонту сантехніки й до боротьби з прилиплими серветками? Чим поганий підхід «купа прибамбасів і жодного поняття»? Чому хороший сервіс стане найдешевшою і найпотужнішою інвестицією? Про все це ви довідаєтеся із книжки, що є не тільки сповіддю власника кафе, а й своєрідним посібником з ведення кавового бізнесу.

Файл:  IMG - 0
Дод. точки доступу:
Любенко, Олена (пер.); Harmon, Colin

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд