|
ІВ230314 Modern achievements of food science in aspects of cultivated mushrooms application in food technology [Text] : monograph / Nan Haijuan [et al.] ; Sumy National Agrarian University, Henan Institute of Science and Technology, Oles Honchar Dnipro National University. - Odesa : Oldi Plus, 2022. - 95 p. : tab., fig. - Бібліогр.: с. 78-95. - 300 прим. Переклад назви: Сучасні досягнення харчової науки в аспектах застосування культивованих грибів у харчових технологіях (англ. мовою).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Nan Haijuan; Хайцзюнь Нан; Stepanova, T. M.; Степанова, Тетяна Михайлівна; Li Bo; Лі Бо; Kondratjuk, N. V.; Кондратюк, Наталія Вячеславівна; Sumy National Agrarian University (Sumy); Henan Institute of Science and Technology; Oles Honchar Dnipro National University
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|