Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (1)
Ноти та музичні видання (1)
Листівки періоду (1880-1945 рр.) (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>A=АВДІЄНКО$<.>+<.>A=СВІТЛАНА$<.>+<.>A=ОЛЕКСІЇВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.Авдієнко С. О. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Авдієнко Світлана Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с. (Шифр: РА360509)
2.Буяновер М. І. Стан пролетаріяту на Україні після Жовтневої революції / М. І. Буяновер ; ред. М. О. Авдієнко. - Х. : Б.в., 1928. - 116 с. - (Популярна библіотека ЦСУ УСРР) (Шифр: Волін М.С./76)
3.Сучасний стан і основні напрямки застосування електричної енергії для теплопостачання в Україні / А. А. Долінський [та ін.] ; за ред. акад. НАН України А. А. Долінського, канд. техн. наук Д. Й. Розинського. - К. : [Купріянов О. О.], 2009. - 252 с. : рис., табл. (Шифр: ВА733163)
4.Авдієнко Я. А. Субконтрактація як форма маркетингової діяльності промислових підприємств : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Авдієнко Яна Анатоліївна ; Одес. нац. екон. ун-т. - Одеса, 2018. - 23 с. : рис., табл. (Шифр: РА440905)
5.Авдієнко С. О. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Авдієнко Світлана Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2008. - 199 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС144889)
6.Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів: теорія і лабораторні практикуми. Ч. 1. - 2020. - 411 с. : рис., табл. (Шифр: В359590/1)
7.Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів: теорія і лабораторні практикуми. Ч. 2. - 2023. - 385 с. : рис., табл. (Шифр: В359590/2)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського