Пошуковий запит: (<.>A=ЗДОБН$<.>+<.>A=ОЛЕКСІЙ$<.>+<.>A=ІВАНОВИЧ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 66
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Олексійченко Н. О. Біологічні основи селекції шовковиці (Morus L.) та підвищення її продуктивності в умовах України : Дис... д-ра с.-г. наук: 06.03.01 / Олексійченко Надія Олександрівна ; Інститут шовківництва УААН. - Х., 2005. - 351 арк.: рис., табл. (Шифр: ДС91392)
|
2. | Олексійчук О. В. Удосконалення технології солоду із сої : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 188 арк. (Шифр: ДС101929)
|
3. | Олексійчук О. М. Статистичне забезпечення моніторингу виконання Державного бюджету України : дис... канд. екон. наук: 08.03.01 / Олексійчук Олеся Миколаївна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2006. - 252 арк. (Шифр: ДС108361)
|
4. | Іванович Г. В. Динаміка вмісту глікогену та сумарних ліпідів у мідій Mytilus galloprovincialis Lam. Одеської затоки : Автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.17 / Іванович Галина Валентинівна ; НАН України, Інститут біології південних морів ім. О.О.Ковалевського. - Севастополь, 2005. - 23 с. (Шифр: РА341209)
|
5. | Олексійченко Н. О. Біологічні основи селекції шовковиці (Morus L.) та підвищення її продуктивності в умовах України : Автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.03.01 / Н.О.Олексійченко ; Національний аграрний ун-т. - К., 2005. - 39 с. (Шифр: РА339054)
|
6. | Олексійчук О. В. Удосконалення технології солоду із сої : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 19 с. (Шифр: РА349769)
|
7. | Олексійчук О. М. Статистичне забезпечення моніторингу виконання Державного бюджету України : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.03.01 / Олексійчук Олеся Миколаївна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2006. - 20 с. (Шифр: РА348099)
|
8. | Олексійчук А. М. Теоретичні основи синтезу та обгрунтування стійкості рандомізованих симетричних систем шифрування і протоколів передачі та розподілу ключів : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.13.21 / Олексійчук Антон Миколайович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2009. - 34 с. (Шифр: РА364951сл)
|
9. | Здобнов, Олексій Іванович Страви народів світу. Кн. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 1994. - 312 с. (Шифр: В339995/Кн. 1)
|
10. | Цыганенко В. А. Домашние лакомства / В. А. Цыганенко, А. И. Здобнов. - К. : Урожай, 1997. - 319 с. (Шифр: ВА578634)
|
11. | Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий : Для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 1998. - 656 с. (Шифр: ВС32972)
|
12. | Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий : Для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 2001. - 656 с. (Шифр: ВС34825)
|
13. | Здобнова, Зоя Петровна Атлас русских говоров Башкирии. Ч. 1. - [Б. м.] : [б.и.], 2000. - 164 c.: ил. (Шифр: В345261/Ч. 1)
|
14. | Здобнов Н. В. Указатель статей, заметок и иллюстраций помещенных в журнале "Северная Азия" за первое пятилетие его существования (1925-1229 гг.) / Н. В. Здобнов ; Общество изучения Урала, Сибири и Дальнего Востока. - М. : Советская Азия, 1931. - 31 с. (Шифр: ВА558982)
|
15. | Лабораторний практикум з поліграфічного матеріалознавства : Навч. посіб. / С. В. Анісімова [и др.] ; ред. В. В. Шибанов ; Науково-методичний центр вищої освіти, Українська академія друкарства. - Л. : Афіша, 2001. - 179 с.: рис. (Шифр: ВА613895)
|
16. | Здобнова, Зоя Петровна Атлас русских говоров Башкирии. Ч. 2. - Уфа : [б.и.], 2000. - 58 с.: рис. (Шифр: В345261/Ч. 2)
|
17. | Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий : Для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 2003. - 656 с. (Шифр: ВС37476)
|
18. | Олексійчук С. Б. Оцінка якості кам'яносамоцвітної сировини / С. Б. Олексійчук. - Кам'янець-Подільський : Абетка-НОВА, 2003. - 132 с.: табл. (Шифр: ВА636692)
|
19. | Іванович А. Англо-український словник маркетингових термінів / А. Іванович, П. Г. Коллін ; пер. О. О. Ківшик. - Х. : Видавнича група "РА-Каравела", 2002. - 280 с. (Шифр: ВА644436)
|
20. | Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий : Для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 2005. - 656 с. (Шифр: ВС39806)
|
| |