Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (4)
Зарубіжна україніка (4)
Ноти та музичні видання (2)
Підручний фонд відділу стародруків (1)
Рідкісні видання (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>A=МАРИНЧЕНК$<.>+<.>A=ІГОР$<.>+<.>A=ОЛЕКСІЙОВИЧ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Маринченко Л. В. Разработка технологии ферментного препарата инвертазы с применением дезинтеграторов : Дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Маринченко Лолита Викторовна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий, Украинский НИИ спирта и биотехнологии продовольственных продуктов. - К., 1996. - 236 с. (Шифр: ДС51165)
2.Маринченко Л. В. Розробка технології ферментного препарату інвертази з використанням дезінтеграторів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Маринченко Лоліта Вікторовна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с. (Шифр: РА292058)
3.Ігор Аскетична література Київської Русі : автореф. дис... д-ра філол. наук: 10.01.01 / Ігор (Ісіченко Юрій Андрійович) ; Національний ун-т "Києво-Могилянська академія". - К., 2009. - 31 с. (Шифр: РА364225)
4.Страницы истории кафедры менеджмента. Вып. 2 / А. М. Воробьева [и др.]. - [Б. м.] : [б.в.], 1997. - 64 с. (Шифр: В341767/Вып. 2)
5.Автоматизовані системи обробки економічної інформації : Підручник для студ. екон. спец. вищ. навч. закладів / Г. В. Лавінський [та ін.] ; ред. Г. В. Лавінський. - К. : Вищ. школа, 1995. - 287 с. (Шифр: ВА564165)
6.Технология спирта : Учебник для студ. вузов, обуч. по напр. "Технология продуктов питания", спец. "Технология бродильных производств и виноделия" / В. Л. Яровенко [и др.] ; ред. В. Л. Яровенко. - М. : Колос, 1996. - 464 с. - (Учебники и учебные пособия для студ. вузов) (Шифр: ВА576711)
7.Ігорків Ю. Сирота : Сценічна картина в одній дії / Ю. Ігорків. - Львів : Світ дитини, 1922. - 12 с. - (Діточа бібліотека ; кн. 21) (Шифр: УНД №144)
8.Ігор Загальна церковна історія : Курс лекцій для вищих духовних шкіл / І. (. Ісіченко. - Х. : Акта, 2001. - 601 с. (Шифр: ВС35521)
9.Хімія і біохімія вина. Лабораторний практикум : Навч. посібник для студ. вищих закл. освіти, які навч. за спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробство" / В. О. Русаков [та ін.] ; ред. Є. П. Шольц-Куликов ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : УДУХТ, 2001. - 224 с.: рис. (Шифр: ВА638407)
10.Оптимізація технологічних процесів виноробства : Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи (заоч. форма навч.) та розрахункової роботи (ден. форма навч.) студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" спеціалізації "Виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Маринченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 16 с.: табл. (Шифр: Р99259)
11.Оптимізація технологічних процесів спиртового виробництва : Метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. та заоч. скороченої форм навч. та розрахунково-графічної роботи - денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Маринченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. (Шифр: Р99959)
12.Технологія спирту : Підруч. для студ. вищих навч. закл. / В. О. Маринченко [та ін.] ; ред. В. О. Маринченко ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 495 с.: рис., табл. (Шифр: ВС38825)
13.Проектування підприємств галузі з основами САПР : метод. вказівки до вивчення дисціпліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації "Технологія спирту, дріжджів і лікеро-горілчаних напоїв" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. В. Карпутіна, В. О. Маринченко. - К. : НУХТ, 2006. - 21 с. (Шифр: Р109137)
14.Ігор Історія Христової Церкви в Україні / І. (. Ісіченко. - Х. : Акта, 2003. - 472 с. (Шифр: ВА693974)
15.Ігор Монашество давнього Єгипту / І. (. Ісіченко. - Х. : Акта, 2004. - 246 с. - (Аскетична культура християнства) (Шифр: АО266423)
16.Ігор Аскетична література Київської Руси / І. (. Ісіченко. - Х. : Акта, 2005. - 398 с. (Шифр: ВА693968)
17.Актуальні проблеми технології спирту, дріжджів і лікеро-горілчаних напоїв : Метод. вказ. до виконання курсового проекту для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації 7.091704.02 "Технологія спирту і лікеро-горілчаних виробів" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Маринченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 41 с. (Шифр: Р104010)
18.Технологічна практика : Метод. вказівки до проходження практики на спиртових заводах студ. IV курсу спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації 6.091700.02 "Технологія спирту, дріжджів і лікерно-горілчаних напоїв" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Маринченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 30 с. (Шифр: Р104477)
19.Процесуальні особливості судового розгляду адміністративних спорів щодо порушень виборчого законодавства / В. В. Кривенко [та ін.] ; заг. ред. В. В. Кривенко ; Інститут прикладних гуманітарних досліджень. - Х. : [б.в.], 2006. - 352 с. (Шифр: ВА672014)
20.Робоча програма переддипломної практики на спиртових заводах студентів V-VI курсів спеціальності 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Маринченко, В. М. Сидор. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с. (Шифр: Р107153)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського