Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (2)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>A=СОЛОНИЦЬК$<.>+<.>A=ІРИНА$<.>+<.>A=ВАЛЕРІЇВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.Солоницька І. В. Розробка технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів та зеленої маси амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Солоницька Ірина Валеріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 16 с. (Шифр: РА308598)
2.Кондо М. Викинь мотлох із життя! Мистецтво прибирання, яке змінить вас назавжди / Марі Кондо ; [пер. з англ. І. Грипи]. - Харків : Клуб сімейного дозвілля, 2017. - 206, [1] с. - (Світовий бестселер) (Шифр: ВА815282)
3.Одеська національна академія харчових технологій / [О. М. Кананихіна та ін. ; уклад. І. М. Агеєва та ін. ; за ред. проф. Єгорова Б. В.]. - Одеса : Чорномор'я, 2017. - 285, [2] с. : фот. (Шифр: СО36634)
4.Інноваційно-інвестиційний розвиток бізнес-структур в Україні : [колект.] монографія / [Н. Й. Басюркіна та ін. ; за заг. ред. Н. Й. Басюркіної] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Київ : Гуляєва В. М. [вид.], 2019. - 168 с. : рис., табл. (Шифр: ВА839742)
5.Основи сенсорного аналізу харчових продуктів : навч. посіб. / [О. Б. Ткаченко та ін.] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Гельветика, 2020. - 303 с. : рис., табл. (Шифр: ВА846131)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського