Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (4)
Цифрова бібліотека (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>A=СТРАШИНСЬК$<.>+<.>A=ЛАРИС$<.>+<.>A=ВОЛОДИМИРІВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.Страшинська Л. В. Основні тенденції розвитку продовольчих ринків у межах світової агропродовольчої системи / Л. В. Страшинська ; ред. Б. М. Данилишина ; НАН України, Рада по вивченню продукт. сил України. - К. : [б.в.], 2007. - 43 с. (Шифр: Р111017)
2.Підприємництво, торгівля та біржова діяльність : монографія / [А. Д. Бергер та ін.] ; за заг. ред. проф. Н. М. Соломянюк, проф. Л. В. Страшинської ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ЛІДЕР, 2020. - 220 с. : рис., табл. (Шифр: ВА848263)
3.Страшинська Л. В. Стратегічні засади розвитку ринку харчових продуктів в Україні: теорія, методологія та практика : автореф. дис... д-ра екон. наук: 08.00.03 / Страшинська Лариса Володимирівна ; НАН України, Рада по вивченню продукт. сил України. - К., 2009. - 39 с. (Шифр: РА362261)
4.Страшинська Л. В. Стратегічні засади розвитку ринку харчових продуктів в Україні: теорія, методологія та практика : дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03 / Страшинська Лариса Володимирівна ; НАН України, Рада по вивч. продукт. сил України. - К., 2008. - 465 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС115531)
5.Страшинська Л. В. Стратегія розвитку продовольчого ринку в Україні / Л. В. Страшинська ; ред. Б. М. Данилишин ; НАН України, Рада по вивченню продукт. сил України. - К. : Профі, 2008. - 532 с.: рис., табл. (Шифр: ВА700734)
6.Теоретико-методологічні засади розвитку конкурентного середовища у сфері виробництва продовольчих товарів / А. О. Коваленко [та ін.] ; НАН України, Рада по вивченню продукт. сил України. - К. : Науковий світ, 2003. - 132 с. (Шифр: ВА652666)
7.Технологія м'яса і м'ясопродуктів : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.050100 "Облік і аудит" напряму 0501 "Економіка і підприємництво" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. М. Страшинський, О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2006. - 17 с. (Шифр: Р109759)
8.Страшинська Л. В. Удосконалення ринкових форм господарювання в харчовій промисловості : Дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Страшинська Лариса Володимирівна ; Нац. акад. наук України, Рада по вивч. продукт. сил України. - К., 1997. - 144 с. (Шифр: ДС54446)
9.Страшинська Л. В. Удосконалення ринкових форм господарювання у харчовій промисловості : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Страшинська Лариса Володимирівна ; НАН України, Рада по вивч. продукт. сил України. - К., 1997. - 20 с. (Шифр: РА296847)
10.Страшинський І. М. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Страшинський Ігор Мирославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 204 арк. (Шифр: ДС91156)
11.Страшинський І. М. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Страшинський Ігор Мирославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.: рис. (Шифр: РА337054)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського