Пошуковий запит: (<.>A=СТРАШИНСЬК$<.>+<.>A=ЛАРИС$<.>+<.>A=ВОЛОДИМИРІВНА$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. | Страшинська Л. В. Основні тенденції розвитку продовольчих ринків у межах світової агропродовольчої системи / Л. В. Страшинська ; ред. Б. М. Данилишина ; НАН України, Рада по вивченню продукт. сил України. - К. : [б.в.], 2007. - 43 с. (Шифр: Р111017)
|
2. | Підприємництво, торгівля та біржова діяльність : монографія / [А. Д. Бергер та ін.] ; за заг. ред. проф. Н. М. Соломянюк, проф. Л. В. Страшинської ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ЛІДЕР, 2020. - 220 с. : рис., табл. (Шифр: ВА848263)
|
3. | Страшинська Л. В. Стратегічні засади розвитку ринку харчових продуктів в Україні: теорія, методологія та практика : автореф. дис... д-ра екон. наук: 08.00.03 / Страшинська Лариса Володимирівна ; НАН України, Рада по вивченню продукт. сил України. - К., 2009. - 39 с. (Шифр: РА362261)
|
4. | Страшинська Л. В. Стратегічні засади розвитку ринку харчових продуктів в Україні: теорія, методологія та практика : дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03 / Страшинська Лариса Володимирівна ; НАН України, Рада по вивч. продукт. сил України. - К., 2008. - 465 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС115531)
|
5. | Страшинська Л. В. Стратегія розвитку продовольчого ринку в Україні / Л. В. Страшинська ; ред. Б. М. Данилишин ; НАН України, Рада по вивченню продукт. сил України. - К. : Профі, 2008. - 532 с.: рис., табл. (Шифр: ВА700734)
|
6. | Теоретико-методологічні засади розвитку конкурентного середовища у сфері виробництва продовольчих товарів / А. О. Коваленко [та ін.] ; НАН України, Рада по вивченню продукт. сил України. - К. : Науковий світ, 2003. - 132 с. (Шифр: ВА652666)
|
7. | Технологія м'яса і м'ясопродуктів : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.050100 "Облік і аудит" напряму 0501 "Економіка і підприємництво" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. М. Страшинський, О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2006. - 17 с. (Шифр: Р109759)
|
8. | Страшинська Л. В. Удосконалення ринкових форм господарювання в харчовій промисловості : Дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Страшинська Лариса Володимирівна ; Нац. акад. наук України, Рада по вивч. продукт. сил України. - К., 1997. - 144 с. (Шифр: ДС54446)
|
9. | Страшинська Л. В. Удосконалення ринкових форм господарювання у харчовій промисловості : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Страшинська Лариса Володимирівна ; НАН України, Рада по вивч. продукт. сил України. - К., 1997. - 20 с. (Шифр: РА296847)
|
10. | Страшинський І. М. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Страшинський Ігор Мирославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 204 арк. (Шифр: ДС91156)
|
11. | Страшинський І. М. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Страшинський Ігор Мирославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.: рис. (Шифр: РА337054)
|