Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (18)
Підручний фонд відділу стародруків (2)
Листівки періоду (1880-1945 рр.) (1)
Цифрова бібліотека (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>A=ЧЕРЕВК$<.>+<.>A=ІРИНА$<.>+<.>A=ВОЛОДИМИРІВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 295
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26-27 верес. 2013 р., м. Євпаторія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Каф. готел. і ресторан. бізнесу ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред. та ін.)]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 с. : рис. (Шифр: ВА783546)
2.Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 верес. 2015 р. / Запоріз. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: В. М. Кюрчев (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 360 с. : табл., рис. (Шифр: ВА795305)
3.Інноваційні підходи до забезпечення фінансової безпеки України: мікро- та макрорівні : кол. монографія / за ред. Черевка О. В. ; Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького. - Черкаси : Чабаненко Ю . А. [вид.], 2017. - 364 с. : рис., табл. (Шифр: ВА824153)
4.Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. / Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 260 с. : рис., табл. (Шифр: ВА789390)
5.Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. / Голов. упр. економіки Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 212 с. : рис., табл. (Шифр: ВА769184)
6.Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 1:Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. (Шифр: В358735/1)
7.Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 3:Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. (Шифр: В358735/3)
8.Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2:Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. (Шифр: В358735/2)
9.Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси" : тез. доп. всеукр. наук.-практ. конф., 28-29 жовтня 2009 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Ред. кол.: О. І. Черевко (відп. ред.) [та ін.]. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. - 212 с. (Шифр: ВА726332)
10.Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2. - 2015. - 516 с. : рис., табл. (Шифр: В355736/2)
11.Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1. - 2015. - 450 с. : рис., табл. (Шифр: В355736/1)
12.Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2. - 2014. - 502 с. (Шифр: В355441/2)
13.Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1. - 2014. - 468 с. : рис., табл. (Шифр: В355441/1)
14.Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2. - 2016. - 594 с. (Шифр: В356495/2)
15.Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1. - 2016. - 412 с. (Шифр: В356495/1)
16.Ватченко О. Б. Інноваційний розвиток підприємства : навч. посіб. / О. Б. Ватченко, Б. С. Ватченко, О. Л. Черевко ; Ун-т мит. справи та фінансів. - Дніпро : Акцент, 2017. - 403 с. : рис., табл. (Шифр: ВА812605)
17.Черевко І. М. Інтегральні многовиди та апроксимаційні методи дослідження диференціально-функціональних рівнянь : Дис... д-ра фіз.-мат. наук: 01.01.02 / Черевко Ігор Михайлович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2004. - 300 арк. (Шифр: ДС86529)
18.Черевко І. М. Інтегральні многовиди та апроксимаційні методи дослідження диференціально-функціональних рівнянь : Автореф. дис... д-ра фіз.-мат. наук: 01.01.02 / Черевко Ігор Михайлович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2004. - 32 с. (Шифр: РА333877)
19.Черевко Г. В. Інтелектуальна власність : навч. посіб. / Г. В. Черевко. - К. : Знання, 2008. - 412 c. (Шифр: ВС45801)
20.Інтелектуальна власність: погляд з XXI століття : зб. наук. пр. за матеріалами V Всеукр. наук.-практ. конф. (15-16 жовт. 2015 р.) / Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького [та ін.] ; [за заг. ред. О. В. Черевка, О. П. Орлюк]. - Черкаси : ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2015. - 247 с. (Шифр: ВА796550)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського