Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (17)
Ноти та музичні видання (1)
Підручний фонд відділу стародруків (2)
Листівки періоду (1880-1945 рр.) (1)
Цифрова бібліотека (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>A=ЧЕРЕВК$<.>+<.>A=ГЕОРГІЙ$<.>+<.>A=ВЛАДИСЛАВОВИЧ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 293
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Івасишен С. Д. Кафедра математичного моделювання Чернівецького університету. Основні здобутки за 20 років від часу створення / С. Д. Івасишен [и др.] ; Чернівецький національний ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2008. - 44 с. (Шифр: Р114831)
2.Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26-27 верес. 2013 р., м. Євпаторія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Каф. готел. і ресторан. бізнесу ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред. та ін.)]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 с. : рис. (Шифр: ВА783546)
3.Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 верес. 2015 р. / Запоріз. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: В. М. Кюрчев (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 360 с. : табл., рис. (Шифр: ВА795305)
4.Інноваційні підходи до забезпечення фінансової безпеки України: мікро- та макрорівні : кол. монографія / за ред. Черевка О. В. ; Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького. - Черкаси : Чабаненко Ю . А. [вид.], 2017. - 364 с. : рис., табл. (Шифр: ВА824153)
5.Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. / Голов. упр. економіки Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 212 с. : рис., табл. (Шифр: ВА769184)
6.Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. / Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 260 с. : рис., табл. (Шифр: ВА789390)
7.Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 1:Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. (Шифр: В358735/1)
8.Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2:Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. (Шифр: В358735/2)
9.Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 3:Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. (Шифр: В358735/3)
10.Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси" : тез. доп. всеукр. наук.-практ. конф., 28-29 жовтня 2009 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Ред. кол.: О. І. Черевко (відп. ред.) [та ін.]. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. - 212 с. (Шифр: ВА726332)
11.Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1. - 2016. - 412 с. (Шифр: В356495/1)
12.Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1. - 2015. - 450 с. : рис., табл. (Шифр: В355736/1)
13.Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1. - 2014. - 468 с. : рис., табл. (Шифр: В355441/1)
14.Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2. - 2014. - 502 с. (Шифр: В355441/2)
15.Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2. - 2015. - 516 с. : рис., табл. (Шифр: В355736/2)
16.Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2. - 2016. - 594 с. (Шифр: В356495/2)
17.Інтелектуальна власність: погляд з XXI століття : зб. наук. пр. за матеріалами V Всеукр. наук.-практ. конф. (15-16 жовт. 2015 р.) / Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького [та ін.] ; [за заг. ред. О. В. Черевка, О. П. Орлюк]. - Черкаси : ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2015. - 247 с. (Шифр: ВА796550)
18.Автоматизація виробничих процесів : підручник / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 185 с. : рис., табл. (Шифр: ВА795156)
19.Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2011. - 223 с. : рис., табл. (Шифр: ВА736929)
20.Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених "Родзинка - 2016" : зб. матеріалів XVIII Всеукр. наук. конф. молодих учених, 21-22 квіт. 2016 р., Черкаси, Україна / [редкол.: О. В. Черевко (голова) та ін.] ; Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького. - Черкаси : ЧНУ ім. Богдана Хмельницького, 2016. - 203 с. : рис., табл. - (Серія "Психолого-педагогічні науки" ; ч. 2) (Шифр: ВА803436)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського