Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=ЧЕРЕВК$<.>+<.>A=ГЕОРГІЙ$<.>+<.>A=ВЛАДИСЛАВОВИЧ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 298
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Р114831 Івасишен, Степан Дмитрович. Кафедра математичного моделювання Чернівецького університету. Основні здобутки за 20 років від часу створення [Текст] / С. Д. Івасишен [и др.] ; Чернівецький національний ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2008. - 44 с. - Бібліогр.: с. 41-42.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Пасічник, Галина Савеліївна; Черевко, Ігор Михайлович; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА783546 Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26-27 верес. 2013 р., м. Євпаторія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Каф. готел. і ресторан. бізнесу ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред. та ін.)]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 с. : рис. - 30 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі. Кафедра готельного і ресторанного бізнесу; "Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти", міжнародна науково-практична конференція (2013 ; Євпаторія); "Наукові досягнення - в практичну діяльність", Кримський пул (2013 ; Євпаторія)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА795305 Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 верес. 2015 р. / Запоріз. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: В. М. Кюрчев (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 360 с. : табл., рис. - Окр. ст. рос., англ. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кюрчев, В. М. (ред.); Черевко, О. І. (ред.); Надикто, В. Т. (ред.); Запорізька обласна державна адміністрація; Харківська обласна державна адміністрація; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Кафедра устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. БєляєваТаврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь). Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв; "Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності", міжнародна науково-практична конференція (2015 ; Харків / Мелітополь / Кирилівка)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА824153 Інноваційні підходи до забезпечення фінансової безпеки України: мікро- та макрорівні [Текст] : кол. монографія / за ред. Черевка О. В. ; Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького. - Черкаси : Чабаненко Ю . А. [вид.], 2017. - 364 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Володимирович (ред.); Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА769184 Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. / Голов. упр. економіки Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 212 с. : рис., табл. - Текст укр., рос. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківська обласна державна адміністрація. Головне управління економіки; Харківська торгово-промислова палата; Харківський державний університет харчування та торгівлі"Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації", державне підприємство; "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві", міжнародна науково-практична інтернет-конференція (2012 ; Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА789390 Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. / Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 260 с. : рис., табл. - Текст укр. та рос. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківська обласна державна адміністрація. Департамент економіки і міжнародних відносин; Харківська торгово-промислова палатаХарківський державний університет харчування та торгівлі; Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут рослинництва імені В. Я. Юр'єва (Харків); "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві", міжнародна науково-практична інтернет-конференція (2014 ; Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | В358735/1 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | В358735/2 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | В358735/3 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА726332 Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси" [Текст] : тез. доп. всеукр. наук.-практ. конф., 28-29 жовтня 2009 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Ред. кол.: О. І. Черевко (відп. ред.) [та ін.]. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. - 212 с. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Сидорова, Т. О. (ред.); Оспіщев, В. І. (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі; "Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси", всеукраїнська науково-практична конференція (2009 )
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | В356495/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 7 квіт. 2016 р. : у 2 ч. / [відп. ред. О. І. Черевко] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 1. - 2016. - 412 с. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2016 ; Харків)Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | В355736/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. Ч. 1. - 2015. - 450 с. : рис., табл. - 70 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2015); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | В355441/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. : у 2 ч. / [редкол. О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін, Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 . Ч. 1. - 2014. - 468 с. : рис., табл. - 70 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2014 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | В355441/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. Ч. 2. - 2014. - 502 с. - 70 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; Янчева, Л. М. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2014 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | В355736/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. Ч. 2. - 2015. - 516 с. : рис., табл. - Текст укр. та англ. - 70 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2015); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | В356495/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 7 квіт. 2016 р. : у 2 ч. / [відп. ред. О. І. Черевко] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. - 2016. - 594 с. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2016 ; Харків)Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА796550 Інтелектуальна власність: погляд з XXI століття [Текст] : зб. наук. пр. за матеріалами V Всеукр. наук.-практ. конф. (15-16 жовт. 2015 р.) / Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького [та ін.] ; [за заг. ред. О. В. Черевка, О. П. Орлюк]. - Черкаси : ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2015. - 247 с. - Бібліогр. в кінці ст. - 70 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. В. (ред.); Орлюк, О. П. (ред.); Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького; Національна академія правових наук України (Харків)Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності (Київ); Державна служба інтелектуальної власності України; "Інтелектуальна власність: погляд з XXI століття", всеукраїнська науково-практична конференція (5 ; 2015 ; Черкаси)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА795156 Автоматизація виробничих процесів [Текст] : підручник / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 185 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 182. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА870945 Адміністративна діяльність органів поліції України. Академічний курс [Текст] : підручник / [Карабін Т. О. та ін.] ; Держ. ВНЗ "Ужгород. нац. ун-т". - Ужгород : Рік-У, 2024. - 315 с. - Бібліогр.: с. 300-314. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Карабін, Тетяна Олександрівна; Ступник, Ярослав Валерійович; Сухан, Ірина Станіславівна; Трачук, Петро Антонович; Тимчак, Василь Васильович; Черевко, Павло Павлович; "Ужгородський національний університет", державний вищий навчальний заклад
Видання зберігається у :
Основний фонд Національна юридична бібліотека
| 20. | ВА855802 Акредитація освітніх програм (за матеріалами проекту QUAERE) [Текст] : метод. посіб. / [В. А. Бугров та ін. ; за заг. ред. Л. В. Губерського] ; Київ. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка. - Київ : Київський університет, 2018. - 74 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 61-62. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Бугров, Володимир Анатолійович; Гожик, Андрій Петрович; Щеглюк, Дарія Василівна; Ващенко, Юлія В'ячеславівна; Хруцька, Олена Валеріївна; Пижик, Андрій Миколайович; Кириченко, Костянтин Іванович; Криклій, Олена Анатоліївна; Люта, Ольга Василівна; Мазуркевич, Маріуш; Алєксєєв, Михайло Олександрович; Удовик, Ірина Михайлівна; Кухарський, Віталій Михайлович; Осередчук, Ольга Анатоліївна; Гарабажів, Ярослав Дмитрович; Мартинюк, Ольга Василівна; Черевко, Ігор Михайлович; Григорук, Світлана Сергіївна; Григорук, Павло Михайлович; Аннєнкова, Ірина Петрівна; Хмарський, Вадим Михайлович; Лиман, Ігор Ігорович; Шубіна, Ольга Володимирівна; Губерський, Леонід Васильович (ред.); Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|