Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (1)
Ноти та музичні видання (2)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>A=ШТАНГЕЄВА$<.>+<.>A=НАДІЯ$<.>+<.>A=ІВАНІВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.Штангеєва Н. І. Удосконалення та розробка технологій виробництва кристалічного цукру та рідких цукропродуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеєва Надія Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 52 с. (Шифр: РА294592сл)
2.Технологічний облік у цукровому виробництві : Навч. посібник для студ. вищих навч. закл., що навчаються за спец. "Технологія цукристих речовин" / Н. І. Штангеєва [та ін.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : РВЦ УДУХТ, 2001. - 171 с. (Шифр: ВА613730)
3.Актуальні проблеми технології галузі : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин", спеціалізації "Мікробіологія виробництв цукристих речовин" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. А. Гусятинська, Н. І. Штангеєва. - К. : НУХТ, 2003. - 27 с. (Шифр: Р99431)
4.Фізико-хімічні основи виробництва цукру : Метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. П. Рева, Н. І. Штангеєва. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с. (Шифр: Р100374)
5.Тлумачний словник з технології та обладнання бурякоцукрового виробництва : Основні терміни / В. А. Лагода [та ін.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2004. - 84 с. (Шифр: ВА651910)
6.Актуальні проблеми технології галузі : Метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" спеціалізації "Технологія крохмалю та крохмалепродуктів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва. - К. : НУХТ, 2005. - 35 с. (Шифр: Р104261)
7.Гніцевич, Вікторія Альбертівна Харчові технології. Т. 1:Технологія продуктів рослинного походження. - 2024. - 411 с. : рис., табл. (Шифр: В359811/1)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського