Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (10)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>M=Одеська національна академія харчових технологій<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 580
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Безбах І. В. Інтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Безбах Ігор Віталійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 17 с.: рис. (Шифр: РА321947)
2.Маламєн Г. Д. Наукове обгрунтування і розробка оптимальних конструкцій тари для пакування харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Маламєн Георгій Дмитрович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 35 с.: рис. (Шифр: РА321471)
3.Бакуменко О. О. Інтенсифікація обробки зерна в абразивно-дисковій лущильній машині шляхом поєднання процесів пневмосепарування та аспірації : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бакуменко Олександр Олександрович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 18 с.: рис. (Шифр: РА322082)
4.Золотарьова Л. А. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарьова Людмила Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с. (Шифр: РА322433)
5.Толстих В. Ю. Розробка технології помадних цукерок функціональними рослинними інгредієнтами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Толстих Вікторія Юріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.: рис. (Шифр: РА322472)
6.Шевченко Р. І. Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевченко Роман Іванович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис. (Шифр: РА326367)
7.Деркач І. В. Технологія бета-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Деркач Ірина Валеріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис., табл. (Шифр: РА326321)
8.Банова С. І. Удосконалення технології збивних кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Банова Софія Іванівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 20 с.: рис., табл. (Шифр: РА326539)
9.Шпирко Т. В. Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Шпирко Тетяна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис. (Шифр: РА326564)
10.Недобійчук Т. В. Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобійчук Тетяна Володимирівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис., табл. (Шифр: РА326520)
11.Олексова К. О. Енергозберігаючі апарати і гідродинаміка в умовах комбінування технологічних процесів харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олексова Катерина Олексіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с. (Шифр: РА323130)
12.Зиков О. В. Екологічно безпечні схеми і апарати з термосифонами для термообробки зерна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Зиков Олександр Вікторович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис. (Шифр: РА327422)
13.Мельнічук О. Є. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення : Дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк.: рис. (Шифр: ДС81998)
14.Богатирьов А. М. Планування діяльності підприємств харчової промисловості в умовах ринку / А. М. Богатирьов [та ін.] ; Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж., Одес. нац. акад. харч. технологій. - О. : [б.в.], 2003. - 274 с.: табл. (Шифр: ВА656366)
15.Голубьонкова О. О. Структурування задач формування стратегії розвитку підприємства (на прикладі підприємств хлібопродуктів) : Дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Голубьонкова Олена Олексіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк. (Шифр: ДС81773)
16.Мельнічук О. Є. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення : Автореф. дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис. (Шифр: РА327281)
17.Петросьянц А. П. Розробка біотехнології отримання гідролітичного ферментного препарату з альфа-галактозидазною активністю : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Петросьянц Арсен Педросович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 20 с.: рис., табл. (Шифр: РА327424)
18.Пилипенко І. В. Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженням біологічно активних речовин : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Пилипенко Інна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 18 с. (Шифр: РА334036)
19.Килименчук О. О. Розробка біотехнології одержання кормового білка на основі нетрадиційної рослинної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Килименчук Олена Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 19 с.: рис. (Шифр: РА330952)
20.Шипко І. М. Удосконалення лущильно-шліфувальної машини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шипко Ігор Михайлович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 20 с.: рис. (Шифр: РА330310)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського