Пошуковий запит: (<.>M=Одеська національна академія харчових технологій<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 573
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Голубьонкова О. О. Структурування задач формування стратегії розвитку підприємства (на прикладі підприємств хлібопродуктів) : Дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Голубьонкова Олена Олексіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк. (Шифр: ДС81773)
|
2. | Мельнічук О. Є. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення : Дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк.: рис. (Шифр: ДС81998)
|
3. | Відоменко І. О. Організаційно-економічний механізм реалізації стратегії конкуренції підприємствами борошномельної промисловості : Дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Відоменко Ірина Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 211 арк. (Шифр: ДС85212)
|
4. | Тенюх К. М. Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тенюх Костянтин Михайлович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 186 арк.: рис. (Шифр: ДС90568)
|
5. | Топораш І. Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : Дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис. (Шифр: ДС89027)
|
6. | Безпалов Р. І. Підвищення ефективності процесу подрібнення кормів : Дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Безпалов Руслан Ігорович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 161 арк. (Шифр: ДС90017)
|
7. | Гіджеліцький В. М. Удосконалення технології концентрованого яблучного соку : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Гіджеліцький Віталій Миколайович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 196 арк.: рис., табл. (Шифр: ДС90623)
|
8. | Федосова К. С. Розробка технології консервування водяного горіха : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Федосова Катерина Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 256 арк.: рис. (Шифр: ДС90576)
|
9. | Воєцька О. Є. Удосконалення технології виробництва комбікормів для собак : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Воєцька Олена Євгенівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 177 арк. (Шифр: ДС103445)
|
10. | Дідух Г. В. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 222 арк. (Шифр: ДС104209)
|
11. | Козонова Ю. О. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Козонова Юлія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 251 арк. (Шифр: ДС104814)
|
12. | Суткович Т. Ю. Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Суткович Тетяна Юліанівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 243 арк. (Шифр: ДС105021)
|
13. | Козаченко Л. А. Управління формуванням капіталу виноробних підприємств : дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Козаченко Лілія Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 204 арк.: табл. (Шифр: ДС108217)
|
14. | Лапінська А. П. Удосконалення технології виробництва вітамінних кормових добавок : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Лапінська Алла Петрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 166 арк. (Шифр: ДС108601)
|
15. | Хоренжий Н. В. Розробка технології виробництва комбікормової продукції з використанням кормових трав для великої рогатої худоби : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Хоренжий Наталія Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 192 арк.: рис., табл. (Шифр: ДС96722)
|
16. | Тележенко Л. М. Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Тележенко Любов Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 37 с.: рис. (Шифр: РА334244)
|
17. | Безпалов Р. І. Підвищення ефективності процесу подрібнення кормів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Безпалов Руслан Ігорович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.: рис. (Шифр: РА337463)
|
18. | Тенюх К. М. Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тенюх Костянтин Михайлович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.: рис. (Шифр: РА337804)
|
19. | Топораш І. Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 20 с.: рис., табл. (Шифр: РА337800)
|
20. | Паламарчук Г. С. Удосконалення технології розсільного заморожування риби : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Паламарчук Ганна Станіславівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.: рис., табл. (Шифр: РА338105)
|
| |